Tootevalik
Tšillipipra pulber, Sattva Foods, 100g
Bränd: Sattva Ayurveda
Tšillipipra pulber Hot Chilli, Sattva Foods, 100g
  • Tšillipipra pulber Hot Chilli, Sattva Foods, 100g

Tšillipipra pulber, Sattva Foods, 100g

Bränd: Sattva Ayurveda

Tšilli on populaarne vürts, mis on paljude India sõdurite, suppide ja kastmete aluseks. Tšilli koostisosa, mida tavaliselt kasutatakse hakitud kujul tuntud roogade jaoks.

Rasa (maitse): vürtsikas

Virya (efekt): soojendav

Vipaka (maitse pärast seedimist): vürtsikas

Mõju proovimisele: М ↓ P ↑ K ↓

Sobib kasutamiseks kuni 2024-07-30.

297 €
Saadavus: 17 Kogus
Tootekood: 5903794184251

Tšilli on India köögi kõige olulisem koostisosa. Tšilli on populaarne vürts, mis on paljude India sõdurite, suppide ja kastmete aluseks. Tšilli ja koostisosa, mida tavaliselt kasutatakse hakitud kujul tuntud roogade jaoks.
Tšillit lisatakse köögiviljaroogadele, riisile, kartulipüreele, kaunviljadele. Soovitatav on kasutada koos maitseainetega nagu koriander, apteegitill, kurkum, kardemon, köömned, kuna tšilliroog muutub vürtsikaks ja vürtsikaks ning ülejäänud vürtsid (vähem vürtsikad) - aromaatseks. Paljud inimesed kuritarvitavad punast pipart, kasutavad seda vürtsina ja lisavad valmistoitudele. Tšillit, erinevalt mustast piprast, tuleks toidule lisada küpsetamise ajal (tavaliselt alguses või 5-10 minutit enne valmimist). Lisatakse ka igat tüüpi kala- ja liharoogadele.
Tšilli võib anda igale roale köitva värvi, maitse ja teravuse. Tšillit, mille viljad on erineva suuruse, kuju ja värviga, nimetatakse loodusimeks. See muutub punaseks pigmentiini pigmendist. India on ainus riik, kus on palju erinevaid kvaliteetseid tooteid. Tükeldatud tšilli on valmistatud puhtast vürtsist, täis aroomi ja maitset. Sobib taimetoitlastele.
Kõik Ayurvedas kasutatavad kapsantiini sisaldavad tšillipiprad on pärit Ameerika troopilistest piirkondadest ning neid kasvatatakse peamiselt Aafrikas ja Kesk-Indias.

Tšillipipart kasutatakse seedemahlade ja ensüümide eritumise stimuleerimiseks (seedetrakti tugevdamiseks – Agni).

Koostis: hakitud tšillipipar (jahvatatud).

Allergeenid : pakendatud keskkonda, kus hoitakse maapähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid tooteid, nisu, piimapulbrit, soja ja sinepit.

Päritoluriik: India

Säilitamistingimused: Hoida kuivas jahedas kohas

Netosisaldus: 100 g

Parim enne: vaadake pakendit

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
398 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
  • Uus