Pulbril on hapu ja värske maitse, mida võib võrrelda tamarindi maitsega.
Amchur on populaarne koostisosa Põhja-India köögis ja seda kasutatakse tandoori marinaadis.
Amchuri võib kasutada ka chana masalas (kikerherned), shani paneeris (karri koos toorjuustuga), magustoitudes ja see lisab roogadele maitsvat hapu maitset.
Amchuripulbrit valmistatakse jahvatatud ebaküpsetest toormangodest. Pulbril on hapukas ja värske maitse, mida võib võrrelda tamarindi maitsega. Amchur on populaarne koostisosa Põhja-India köögis ja seda kasutatakse tandoori marinaadis, kus liha küpsetatakse mitu tundi saviahjus. Aromaatset TRS amchuripulbrit võib kasutada ka chana masalas (kikerherneroog), shani paneeris (karri koos toorjuustuga), magustoitudes ja maitsva happelise vürtsi lisamiseks oma roogadele.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia: 272 kj / 90 kcal
Rasv: 0,27 g
Süsivesikud: 17g
Suhkur: 14,8 g
Kiudained: 1,8 g
Valgud: 0,51 g
Sool: 0,002 g
Koostisosad: Kuivatatud mangopulber