See on purustatud punane tšillipipar. Neid kasutatakse paljudes India roogades vürtsina, et lisada vürtsi, maitset ja värvi.
Purustatud tšillipipart võib piserdada suppidele, pastale, pitsadele ja mis tahes roogadele, et saada vürtsikat efekti!
Purustatud tšilli Extra terav purustatud punane pipar või punase pipra helbed on maitseaine, mis koosneb kuivatatud ja purustatud punasest tšillist. Seda maitseainet valmistatakse tavaliselt cayenne'i piprast.
Eelkõige on purustatud tšillipipar väga vürtsikas. Kui neid lisada kuuma õli sisse ja praadida, muutuvad nad tumedaks ja annavad toidule maitsva maitse.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia (Kcal) - 282Kcal
Valgud - 13 g
Rasv - 14 g, millest küllastunud rasvhappeid - 2,5 g
Süsivesikud - 50g, millest suhkur - 7,2g
Kiudained - 35 g
Koostisosad: purustatud tšillipipar.
Säilitamine: Säilitada jahedas ja kuivas kohas.