TRS Himaalaja sool on looduslik sool, mida saadakse Pakistani Himaalaja jalamilt.
Võrreldes tavalise soolaga on see eriti mineraaliderikas ja seda saab kasutada nii köögis kui ka vannilisandina.
See roosa sool ei sisalda lisandeid ja on maitsva maitsega.
Roosa Himaalaja sool, mis on säilinud üle 250 miljoni aasta tagasi põlises, looduslikult mineraaliderikkas keskkonnas Himaalajas, on puhas, looduslikult mineraaliderikas ja lisandivaba jäänuk iidsest merest, mis kunagi kattis seda, mis on praegu suurim ja kõige puutumatum mäestik planeedil.
See on intensiivsema maitsega kui mis tahes muu lauasool ja sisaldab looduslikult palju mineraale, sealhulgas rauda, mis annab soolale selle kauni roosa värvi. Heera Kui olete proovinud Virgin Pink Himaalaja soola, imestate, miks te seda mäesoola varem ei avastanud.
Koostis: Looduslik roosa sool Pakistani Himaalaja piirkonnast.
Lisainfo: Võib kasutada ja tarbida samamoodi nagu tavalist lauasoola.
Toitumisalane teave 100 g kohta: Sool: 98,79%
Heera Neitsi roosa Himaalaja soola koostisosad:
Naatriumkloriid (NaCI): 98,79% min.
Kaltsium (Ca): max. 0,06 %.
Magneesiumkloriid (MgCI2): max. 0,07 %.
Sulfaat (SO4): max. 0,29 %.
Niiskus: maksimaalselt 0,08 %.
Lahustumatud ained: max. 0,04 %.
Muud mikroelemendid: raud, mangaan, kaalium, vask.
Säilitustingimused: Säilitada jahedas ja kuivas kohas, eemal otsese kuumuse ja päikesevalguse eest.
Päritolu: ELi-väline põllumajandus (Pakistan)