Panch phoron (Panch Pureen või Pancha Phoron) on tuntud vürtsisegu, mis koosneb viiest olulisest vürtsist ja on paljude eksootiliste roogade aluseks.
See on viie vürtsi jahvatamata segu, mida on kõige parem kiiresti kuumas õlis röstida. Seejärel saab seda edasi küpsetada.
Vürtse võib ka praadida (see on oluline aroomi täielikuks arendamiseks) ja seejärel purustada pestes.
"Panch Puran või Panch Phoron, Paanch Phoran on värviline segu viiest tervest vürtsist, mida kasutatakse laialdaselt Ida-India, eriti Bengali ja Nepali köögis. Panch Puren, mida tuntakse ka viie vürtsi seguna, on bengali köögi põhitoit, mis ühendab endas lambaläätse, nigella, köömneid, radhuni ja apteegitilli seemneid, et anda ergutav maitseelamus.
Erinevalt paljudest teistest vürtsisegudest kasutatakse Panch Phorani alati tervelt ja mitte kunagi jahvatatult. See viiest India vürtsist koosnev segu on maitsev lihale hõõrudes, India hautistele lisades, köögiviljadele puistatuna või köögiviljade säilitamiseks ning küpsetatud leiva maitsestamiseks.
Viie vürtsi jahvatamata segu, mida on kõige parem kiiresti kuumas õlis röstitud. Seejärel saab seda kasutada edasiseks toiduvalmistamiseks. Vürtse võib ka praadida (see on oluline, et nende aroom täielikult välja areneks) ja seejärel purustada pestis.
Kogege India köögi autentset maitset traditsioonilise India vürtsiseguga TRS Panch Puren. TRS Panch Puren sobib ideaalselt teie lemmikroogade maitse parandamiseks ja pakub maitseküllast ja autentset India kulinaarset kogemust. See mitmekülgne vürtsisegu sobib suurepäraselt nii taimetoitlaste kui ka mitte-taimetoitlaste retseptide jaoks. Nautige mugavat India köögi valmistamist kodus "TRS Panch Puren" abil.
Toiteväärtus 100g:
Energia 1569 kJ
Rasv 22,27 g, millest küllastunud rasva 1,53 g
Süsivesikud 44,24 g, millest suhkur 2,25 g
Kiudained 10,5 g
Valgud 17,81 g
Sool 0 g
Koostisosad: köömned, apteegitilli, mustad sibulaseemned (kalonji, mustköömned), lambalääts, sinepiseemned.