Tootevalik
Veesammas kuldne Buddha ja ülevoolavad taldrikud, 30 cm
  • Uus
Veesammas kuldne Buddha ja ülevoolavad taldrikud, 30 cm
  • Veesammas kuldne Buddha ja ülevoolavad taldrikud, 30 cm
  • Veesammas kuldne Buddha ja ülevoolavad taldrikud, 30 cm

Veesammas kuldne Buddha ja ülevoolavad taldrikud, 30 cm

Dekoratiivne lauapurskkaev siseruumides kasutamiseks, mis imiteerib looduse rahustavaid helisid teie eluruumis. Purskkaevu veevool parandab Feng Shui'd teie eluruumis. Populaarne nii kontorisse kui ka koju.

5036 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: Waterf-03

Dekoratiivne lauapurskkaev siseruumides kasutamiseks, mis imiteerib looduse rahustavaid helisid teie eluruumis. Purskkaevu veevool suurendab fengshui energiat teie eluruumis. Populaarne nii kontoris kui ka kodus.

Fengshui toomine oma koju võib muuta teie elu. Feng shui on tasakaalu, harmoonia, loomuliku voolu ja energia loomine, et parandada oma meeleolu, heaolu ja sisemist jõudu. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on see lõõgastav veeelement teie siseruumide lauale.

Hea feng shui jaoks on hea koht purskkaevu paigutamiseks põhjapoolne nurk, kuna see sümboliseerib vee elemente. Ka koridor on suurepärane koht, kuid veenduge, et siseruumides asuva purskkaevu veevool voolab teie kodu sisemusse, et positiivne energia jääks sisse ega läheks tagasi väljapoole.

Kuna paljud meist töötavad kodus, on kodukontor suurepärane koht positiivse energia loomiseks tööpäevaks. Tilkuva või langeva vee rahustav heli on rahulik, rahustav heli, mis aitab teil lõõgastuda. Kui kuulate seda heli, eriti mediteerimise ajal, võib see aidata teil ka lahti lasta pingetest või stressist, mida võite hoida.

Purskkaevud on pakendatud elegantsetesse, keskkonnasõbralikesse karpidesse. Sisseehitatud valgustus - Pump kaasas - Vooluhulga/kiiruse reguleerimine - Elektriline

Toote spetsifikatsioonid:

Polüpreesiast lauapõhine purskkaev: Polüpreesiast lauapõhine purskkaev

Siseruumides kasutamiseks

Peaaegu hääletu pumba abil

Adapteri sisend: 220-240V, 50 Hz; väljund 12V, 300mA

Sooja atmosfääri lambiga

Mõõtmed: 30x20 cm

Kaal: 1,4 kg

Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud