Tootevalik
Jalakreem pragunenud ja kuivadele jalgadele, Patanjali, 50ml
Bränd: Patanjali
Jalakreem pragunenud ja kuivadele jalgadele, Patanjali, 50ml
  • Jalakreem pragunenud ja kuivadele jalgadele, Patanjali, 50ml

Jalakreem pragunenud ja kuivadele jalgadele, Patanjali, 50ml

Bränd: Patanjali

Crack Hill Pananjali Ayurveda jalakreem pragunenud ja kuivadele jalgadele niisutab, koorib ja kaitseb kontsasid uute pragude, kahjustuste ja kuivamise eest.

"Crack Hill Pananjali" on looduslik vahend kuiva ja kareda jalanaha jaoks.

Kohaldamisala: jalgade jaoks

Mõju: toitev

Probleemi tüüp: kuivus

Spetsiaalne koostis: sobib igapäevaseks kasutamiseks

Omadused: ei ole testitud loomade peal, taimetoitlane

600 €
Saadavus: 11 Kogus
Tootekood: HL1088

"Crack Heal Cream Patanhali" on ainulaadne ayurveda taimne valem pragunenud kannade ja jalgade kiireks paranemiseks. See jalakreem niisutab ja pehmendab tõhusalt jalgade nahka, kõrvaldab pragusid ja kuivust ning ravib pragunenud naha põhjustatud põletikku ja ärritust.

Kreem sisaldab Indiast pärit taimseid koostisosi, millel on tõeliselt imelised, antiseptilised, taastavad, põletikuvastased, antibakteriaalsed, tervendavad, taastavad ja seenevastased omadused. Jalakreemi "Patanjali" kasutamine niisutab nahka, muudab selle elastseks ja pehmeks ning kõrvaldab ebameeldiva jalalõhna.

Peamised koostisained kanna- ja jalahoolduskreemi puhul on järgmised:

* Barbadose aaloe vera - võimas looduslik niisutaja, antioksüdant, antiseptikum, nahatoonik, tõhus nahahaiguste raviks, noorendab nahka, on adstringentse ja haavaparandavate omadustega;

* Mesilasvaha - kaitseb nahka niiskuskao eest, niisutab sügavuti nahknahka ja taastab vee tasakaalu.

* Kampriõli puhastab ja desinfitseerib nahka, normaliseerib rasu funktsiooni, parandab naha tugevust ja elastsust, mis annab noorema jume;

* Nisuiduõli - Nisuiduõli on fosfori, kaaliumi, magneesiumi, kaltsiumi, tsingi, raua, seleeni ja teiste mikroelementide allikas, samuti vitamiinikompleks B1, B2, B3, B5, B6, B9, E ning võimas loodusliku antioksüdandi allikas;

* Sinepiõli - toidab epidermist, niisutab hästi, leevendab nahapõletiku, seborroa, psoriaasi sümptomeid ning tapab patogeensed bakterid ja seenhaigused nahapinnal;

* Kurkum - kasutatakse nahahaiguste, haavade, haavandite, lõikuste, põletuste raviks, pehmendab ja muudab naha elastseks.

Kasutamine: Pesta ja kuivatada töödeldav ala. Enne seda tuleks kannad koorida, surnud nahk maha koorida, seejärel kanda kreemi peale ja hõõruda õrnalt, kuni see on täielikult imendunud. Õrn massaaž parandab jalgade vereringet, parandades seega paranemisprotsessi. Korrake ravi kaks või kolm korda päevas.

Ingrediets (INCI): Aqua, Petroleum Jelly, E-Wax, Cetostearyl Alcohol, Propylene glycol, Rosemary Oil, Potassium Hydroxide, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben.

Tootja: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, India

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud