Tootevalik
Ajurveeda juuksemask DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
Bränd: Khadi
Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g

Ajurveeda juuksemask DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g

Bränd: Khadi

Ideaalne kaitse tuhmidele lõhenenud otstega juustele: juuksemask sära ja kaitse jaoks

Shikakai pulber puhastab poorsed alad, moodustab teie juustele kaitsekihi ja paneb need kuni otsteni läikima.

Ayurveda vastus regulaarsele juuksepesule selle kõige loomulikumal kujul – ülipeen pulber

Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan, seega täiesti silikooni- ja sulfaadivaba

---

Kasutage Ayurvedic Khadi Deep Shine Shikakai juuksemaski koos teiste khadi juuksehooldustoodetega:

Sega Khadi Deep Shine Shikakai Mask koos Khadi "The Power of Amla" juuksemaskiga juuste sära saamiseks.

Kuidas sobib toitev hooldus igapäevase Khadi Shining Shikakai Elixir šampooniga

Kasutage Coconut Shikakai juuksepalsamit, et muuta juuksed pärast maski kergemini kammitavaks

Segage Deep Shine Shikakai juuksemaski The Power of Amla ja Deep Charcoal Cleanse juuksemaskiga intensiivseks hoolduseks ning juuste ja pea eriti sügavaks puhastamiseks. Maskide mõju tugevneb

1003 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: KH-HWP-7-XX

Suurepärane kaitse lõhenemise eest: juuksemask sära ja kaitse jaoks.

Ayurveda juuksemask "Deep Shine Shikakai" on kõige olulisem hooldustoode. See annab juustele sära ja kaitseb neid lõhenevate juuste ja kuivade, tuhmide juuste eest: vastavalt Ayurveda traditsioonidele ja täiesti loomulikult. Khadi juuksemaskid on Ayurveda vastus tavapärasele juuksehooldusele: loomulik, väga kontsentreeritud ja võimas.

Deep Shine Shikakai intensiivselt toitva juuksemaski saladus peitub Khadi Trinity mõjus: 1. Käsitsi korjatud India ürtide individuaalsed toimed on kombineeritud, et suurendada nende jõudu. 2. Juuksemaskid on moodustatud iidsete Ayurveda retseptide järgi. 3. Kasutades traditsioonilist tootmisprotsessi, jahvatatakse koostisained õrnalt väga peeneks pulbriks.

100% puhas Shikakai: väga kontsentreeritud maski peale kandes tunnete kohe, kuidas teie juukseid toidetakse ja hoitakse.

Shikakai karbid on saadud Acacia Concinna taime viljadest ja neid peetakse Ayurvedas supertoiduks. Hindi keeles tähendab Shikakai "puuvilju juustele" ja tähendab intensiivset niiskuse läbitungimist, sära ja loomulikku painduvust. Khadi Deep Shine Shikakai Mask säilitab puhta Shikakai väe, kaitseb juukseid kuivuse eest ja hoiab seega tõhusalt lõhenenud juukseid. Mask toimib ka peanaha antiseptikuna ja soodustab juuste kasvu.

Khadi Deep Shine Shikakai juuksemask on osa Shining tootesarjast – koos moodustavad nad teie unistuste niiskuse, paindlikkuse, küllastuse ja sära meeskonna.

Eraldi protseduurina hellitage juukseid maskiga. Kui kasutad juba regulaarselt looduskosmeetikat, võib seda kasutada ka Deep Charcoal Cleanse alternatiivina. Enne juuste värvimist naturaalse Khadi juuksevärviga võite kasutada Deep Shine Shikakai juuksemaski. Taastav toime võimaldab värvipigmentidel katta juukseid ühtlaselt – nii et need oleksid kaunid, kauapüsivad ja intensiivsed.

Ayurvedic Deep Shine Shikakai juuksemask on kõige olulisem hooldustoode. See annab juustele sära ja hoiab ära nende lõhenemise vastavalt Ayurveda traditsioonidele ja täiesti loomulikult Kogege, kuidas peeneks hakitud maski meeldivalt pehme konsistents vabastab oma särava võlu. Kas olete valmis särama?

Kuidas Khadi Deep Shine Shikakai juuksemaskist maksimumi võtta:

Lisage kaussi õige kogus juuksepikkust ja segage peen pulber sooja veega, kuni need muutuvad pehmeks. Keskmise pikkusega juustele peaks piisama ühest pakist.

Pese juuksed ja kanna mask käsitsi rätikukuivadele juustele.

Seejärel mähkige juuksed ja pea pehme tumeda rätikuga ning laske Deep Shine Shikakai maskil mõjuda 10-30 minutit, olenevalt soovitud efektist. Maagia algab!

Peske Deep Shine Shikakai põhjalikult leige veega. Valmis!

Ohutusalane teave: Ärge kasutage toodet lahtistel haavadel ja hoidke seda silmadest eemal. Pulbritolm on väga peen ja seda ei tohi sisse hingata.

Juuste puhastamine Ayurvedas: Sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on Ayurveda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Pulbrivormi peetakse kõige kindlamaks ja loomulikumaks puhastusmeetodiks. Khadi kolmainsuse efekti kasutades tood iga pesuga oma keha, vaimu ja hinge harmooniale lähemale.

Koostis (INCI): Acacia Concinna puuviljapulber *.

* mahepõllumajandusest 100% orgaaniline sisaldus kogu tootes

Ayurveda – maailma vanima loodusravi – jõud üllatab sind. Khadi juuksemaskid ja -puudrid on sertifitseeritud vastavalt rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangetele juhistele ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse spetsifikatsioonidele.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
50 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud