Tootevalik
Värskendav peanahakoorimine Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biokosmesi, 150ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Värskendav peanahakoorimine Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biokosmesi, 150ml
  • Värskendav peanahakoorimine Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biokosmesi, 150ml
  • Värskendav peanahakoorimine Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biokosmesi, 150ml
  • Värskendav peanahakoorimine Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biokosmesi, 150ml

Värskendav peanahakoorimine Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biokosmesi, 150ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Puhastava ja värskendava toimega peanahakoorimine.

Piparmündi ja tulsiga. Rikkalikult ayurveda ekstrakte ja spetsiifilisi toimeaineid terve peanaha säilitamiseks.

Koorib õrnalt. Sobib tundlikule nahale.

1911 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: RSYN-023

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Pavana on puhastava ja värskendava toimega peanahakoorimine.

Silika koorib, samal ajal kui kookosõli toidab ja pehmendab.

Ayurveda Tulsi ja Triphala ekstraktid koos tsingilaktati, teepuu ja lavendli ekstraktidega toniseerivad ja puhastavad nahka.

Ayurveda Altea ja Fenugreek koos hüaluroonhappe ja süsivesikute isomeeraadiga säilitavad niisutust ja kaitsevad kuivuse eest.

Koos värskendavate piparmündi, lavendli ja eukalüpti eeterlike õlidega, mis suurendavad puhtuse tunnet ja annavad iseloomuliku lõhna.

Nii puhastatakse peanahk õrnalt ja valmistatakse ette järgnevateks hooldusteks.

Sobib tundlikule nahale.

Nimi on inspireeritud kahest sanskriti sõnast: pāvana, mis tähendab "puhastajat", ja pavana, mis on üks tuule nimedest.

Ayurveda päritolu

Tulasī (Tulsi), püha basiilik: rikas looduslike antioksüdantide poolest. Tal on antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused ning vananemisvastased omadused. Ayurvedas peetakse Tulsi veeekstrakti suurepäraseks anupanaks (kandjaks) teistele toimeainetele.

Methī ehk lambalääts: Sellel taimel on Ayurvedas tunnustatud mitmesuguseid omadusi, sealhulgas juuste tugevdamise, juuste väljalangemise ja juuste kasvu vastu. Seetõttu on see väga kasulik, kui juuksed on hõredad, õhukesed ja nõrgad.

Kookosõli (Narikela): Ayurveda kohaselt sobib see eriti hästi Pitta dosha (tundlik, õrn, normaalne nahk) jaoks. Sellel on antioksüdantsed, põletikuvastased ja rahustavad, antibakteriaalsed ja seenevastased omadused. Toidab ja kaitseb nahka.

Liivapuu (Chandana): Ayurveda järgi on see rasayana (noorendav) taim. Sellel on vananemisvastased, rahustavad ja värskendavad omadused. Rikkalikult antioksüdante sisaldav, sobib kõikidele nahatüüpidele, kuna tal on põletikuvastased omadused, mis on kasulikud tundliku naha punetuse korral, antibakteriaalsed, antiseptilised ja adstrigeerivad omadused, mis on näidustatud rasusele ja määrdunud nahale, ning pehmendavad omadused, mis on kasulikud kuivale nahale.

Altea (Khatmī): nahka ja juukseid pehmendav aine tänu oma limaskestavatele ja põletikuvastastele omadustele, mis on kasulik kuiva ja tundliku naha, põletike ja ekseemide puhul. Sellel on ka head antioksüdantsed omadused. Ayurvedas soovitatakse seda Vata ja Pitta došade leevendamiseks.

Soovitus kasutamiseks:

Kandke niiskele nahale ja masseerige peanahale. Jätke paariks minutiks ja loputage maha. Korda kord nädalas või vastavalt vajadusele.

Pakend: 100% ringlussevõetud ja taaskasutatav plastpurk. Emailitud alumiiniumist kaanega.

Koostisosad (INCI): Aqua, Silica, Propanediol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Zinc Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil*, Ocimum Tenuiflorum Extract*, Althaea Officinalis Root Extract*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Terminalia Chebula Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Xanthan Gum, Tocopherol, Mentha Piperita Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Lactic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Citric Acid, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Vata dosha mõju
Mažina
Pita dosha mõju
Mažina
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
150 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda