Tootevalik
Juukse- ja peanaha toonik hibiskiga, Sattva Ayurveda, 100ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Juukse- ja peanaha toonik hibiskiga, Sattva Ayurveda, 100ml
  • Juukse- ja peanaha toonik hibiskiga, Sattva Ayurveda, 100ml

Juukse- ja peanaha toonik hibiskiga, Sattva Ayurveda, 100ml

Bränd: Sattva Ayurveda

Rahustav ja niisutav peanaha toonik kibuvitsamarjaga.

Unikaalne segu aaloest, kibuvitsamarjadest, aniisist, Ayurveda ürtidest, piprast, puuviljaekstraktist ja neemist.

902 €
Saadavus: 10 Kogus
Tootekood: 5903794186354

Unikaalne koostis lambaläätsest, lagritsast, Ayurveda ürtidest, paprikast ja niatsiinamiidist.

Fenugreel on stimuleerivad ja tugevdavad omadused, peatab suurepäraselt liigse juuste väljalangemise ja soodustab kasvu. Tänu lagritsale on juukse- ja peanaha toonikul reguleeriv ja rahustav toime.

HOIATUS! Losjoonid on väga intensiivsed, taimsed. Kui teil on kalduvus allergiatele looduslike koostisosade (nt aloe vera, kummel) suhtes, on vajalik allergiatest. Tänu kõrgele taimeekstraktide sisaldusele ja minimaalsele säilitusainete kasutamisele võib toonik veidi tumeneda. Setete teke on loomulik. Maitsetaimed võivad juukseid veidi tumedamaks muuta

Kasutamine: kandke väike kogus toonikut juustele ja peanahale. masseerige oma pead ja juukseid paar minutit. Võib kasutada enne ja pärast peapesu.

Koosseis (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Nardostachys Jatamansi Root Extract, Withania somnifera Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Panthenol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Azadirachta Indica Seed Oil, Niacinamide, Capsicum Frutescens.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud