Tootevalik
Elustav juuksetoonik meestele, Sesa, 100 ml
Bränd: Sesa
Vitality tonic meestele, Sesa, 100 ml
  • Vitality tonic meestele, Sesa, 100 ml

Elustav juuksetoonik meestele, Sesa, 100 ml

Bränd: Sesa

SESA Men's Hair Tonic Vitalizer on meeste juuste elustav toode. See on ideaalne vahend tervete, paksude ja tugevate juuste saavutamiseks.

1709 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: HL8096

SESA Men's Hair Tonic Vitalizer on meeste juuste elustav toode. See on suurepärane vahend tervete, paksude ja tugevate juuste saavutamiseks.

Meeste kiilaspäisus on üks kõige tavalisemaid juuste väljalangemise põhjuseid meestel. SESA toode on spetsiaalselt meestele mõeldud. SESA vitaliseeriv toonik on parim viis tervete, paksude ja tugevate juuste saavutamiseks. Toonik on rikastatud õlidega, mis aitavad juukseid taaselustada. Kuna toode sisaldab looduslikke õlisid, kipuvad need madalatel temperatuuridel jäätuma. Kui see juhtub, tuleb pudel uuesti soojas vees uputada, et seda uuesti kasutada, kui õli muutub taas vedelaks ja on kasutusvalmis.

Kasutusjuhend:

Masseerige õli sõrmeotstega ringjate liigutustega peanahale ja juustele, kuni see on imendunud. Jätke tund aega peale ja peske šampooniga. Soovitatav on kasutada ravi vähemalt 3 korda nädalas 3 kuu jooksul.

Kasutamise ajal:

* vältida otsest kokkupuudet silmadega

* vältida kokkupuudet ärritunud nahaga.

* kasutage vastavalt juhistele

* ärge kasutage, kui olete toote suhtes allergiline (kõige parem on testida väikesel alal küünarnuki siseküljel, et vältida ebamugavustunnet pealekandmisel).

Koostisained: Triphala, Aasia Centella, Valge Eclipse, Jasmiin, India Valerian, Shikakai, Vetiver, Meditsiiniline sülg, Indigoferous Colour, India Azadirachta, Lõhnatu Lavsonia, Himaalaja Cedar, Palveraamat, Tiibeti Barberry, Pikk kurkum, Swertium, Must Cardamom, aloe vera, pongamia peristata, piim, oliiviõli, sidruniõli, mandliõli, nisuiduõli, rohelise tee õli, rosmariiniõli, jojobaõli, aprikoosiõli, nilibringadiõli, seesamiõli, lõhna- ja maitseained, kookospähkli viljaliha.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Indija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda