Tootevalik
Sprei parandav juuste tugevdaja proteiiniga Jivana, Rasayana Biocosmesi, 100ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Sprei parandav juuste tugevdaja proteiiniga Jivana, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Sprei parandav juuste tugevdaja proteiiniga Jivana, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Sprei parandav juuste tugevdaja proteiiniga Jivana, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Sprei parandav juuste tugevdaja proteiiniga Jivana, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Sprei parandav juuste tugevdaja proteiiniga Jivana, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Hapuka pH-ga (3,5-3,9) valke tugevdav sprei, millel on restruktureeriv ja taastav toime.

Võib kasutada:

* šampoonieelse hooldusena, kahjustatud ja väga poorsete juuste mõjuhooldusena.

* või kuivamiseelse hooldusena, et aidata juustele proteiini lisamisega vormi anda.

Protein Booster sisaldab segu taimsetest valkudest, pantenoolist, hüaluroonhappest, arginiinist ja ayurveda taimeekstraktidest.

2011 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: RSYN-034

AIAB 6 kuud pärast avamist

Väga happelise pH-ga (3,5-3,9) proteiini tugevdav sprei, millel on restruktureeriv ja taastav toime.

See on rikastatud

* taimsete nisuproteiinidega ning soja-, hernetera- ja riisiproteiinide seguga, mis annavad juustele tekstuuri ja sära, struktureerivad neid ja kaitsevad neid katkemise eest;

* aitab säilitada niiskust ja toetab juukseid, hõlbustades nende kujundamist, koos pantenooli (provitamiin B5), arginiini ja hüaluroonhappega;

* tugevdavad ayurveda ravimtaimed nagu moringa, cassia, methi, shikakai, brahmi, centella Asiatica.

Protein Booster'i abil muutuvad juuksed ümberstruktureerituks, läikivaks, tugevaks ja defineerituks.

Protein Booster on ideaalne kõikidele juuksetüüpidele, eriti kahjustatud, poorsetele (suure poorsusega), kuivadele, tuhmidele, õhukestele, volüümi kaotavatele juustele. Sobib ka lokkis juustele.

Nime tähendus: Nimi Jivana on inspireeritud sanskriti sõnast jīvana, mis tähendab "elustada, ellu äratada, elus hoida". See viitab taimeproteiinide taastavale omadusele juustes.

Ayurveda päritolu:

Bacopa Monnieri, tuntud kui brahmi, on rasayana ("noorendav") ravimtaim, millel on elavdav mõju. Samuti stimuleerib see juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu. See paksendab juuksevarsi ja takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Lambalääts ehk methi on taim, millel on Ayurveda poolt tunnustatud mitmeid omadusi, sealhulgas juuste tugevdamine, eriti juuste väljalangemise vastu. Sellel on poleeriv, tugevdav ja volüümi andev toime, mis muudab juuksed läikivaks ja elujõuliseks.

Acacia Concinna ehk Shikakai on Ayurveda traditsiooniliselt kasutanud juuste kasvu soodustamiseks. Sellel on konditsioneeriv, detanguleeriv ja puhastav toime, mis muudab juuksed pehmeks.

Soovitus kasutamiseks:

Stiliseerimine: pärast šampooniga pesemist pihustada veel niisketele juustele. Pärast kasutamist võib kasutada teisi Rasayana stiilitooteid, nagu AyurGel, Leave In Triphala või Curl Active Protein Milk, et jätkata juuste kuivatamist nagu tavaliselt.

Pakkimine: Niisked juuksed, kandke peanahale ja juuksepikkustele, laske mõjuda 15 minutit, loputage ja peske šampooniga. Paremate tulemuste saavutamiseks kahjustatud juustele kasutage sprei koos Restructuring Shampoo ja Rasayana Conditioner maskidega.

Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Betaine, Panthenol, Cassia Italica Leaf Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Bacopa Monnieri Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Acacia Concinna Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Maltodextrin, Glycerin, Arginine, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Italija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud