Tootevalik
Alaka Active Protein Milk lokkis juustele, Rasayana Biocosmesi, 100ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Alaka Active Protein Milk lokkis juustele, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Alaka Active Protein Milk lokkis juustele, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Alaka Active Protein Milk lokkis juustele, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Alaka Active Protein Milk lokkis juustele, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Alaka Active Protein Milk lokkis juustele, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Active Curl Milk taimse proteiini, hüaluroonhappe, pantenooli, arginiini ja ayurveda ravimtaimedega.

Kujundab, säilitab, hoiab niiskust, kaitseb, restruktureerib, pehmendab ja võitleb särituse vastu.

2011 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: RSYN-035

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Active Curl Protein Milk" on mahe, happelise pH-ga (3,5-3,9) ja särisemisvastane piim, mis sobib ideaalselt lokkis, laineliste ja afrojuuste stiilimiseks.

See rõhutab ja tugevdab lokke, vormib juukseid, annab neile defineeriva efekti ja volüümi, ilma neid raskendamata.

Rikastatud:

* taimne nisuproteiin ja soja-, hernetera- ja riisiproteiinide segu, mis lisab tekstuuri ja sära, struktureerib ja kaitseb murdumise eest;

* aitab säilitada niiskust ja tuge ning hõlbustab stiilimist koos pantenooli (provitamiin B5), arginiini ja hüaluroonhappega;

* tugevdavad ayurveda ravimtaimed nagu moringa, cassia, brahmi, shikakai, centella asiatica, mis töötavad koos restruktureeriva babassuõliga.

Active Curl Milk'i abil on juuksed täiuslikult esile tõstetud, volüümikad ja särisemisvabad, jättes juuksed uuesti struktureeritud, läikivad ja tugevad.

Alaka on sanskritikeelne sõna, mis tähendab "juuksesalk, lokkis juuksed".

Ayurveda päritolu

Bacopa Monnieri, tuntud kui brahmi, on rasayana ("noorendav") ravimtaim, millel on elavdav mõju. Samuti stimuleerib see juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu. See paksendab juuksevarsi ja takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Lambalääts ehk methi on taim, millel on Ayurveda poolt tunnustatud mitmeid omadusi, sealhulgas juuste tugevdamine, eriti juuste väljalangemise vastu. Sellel on poleeriv, tugevdav ja volüümi andev toime, mis muudab juuksed läikivaks ja elujõuliseks.

Acacia Concinna ehk Shikakai on Ayurveda traditsiooniliselt kasutanud juuste kasvu soodustamiseks. Sellel on konditsioneerivad, detanguleerivad ja puhastavad omadused, mis jätavad juuksed pehmeks.

Soovitused kasutamiseks:

Pärast šampooniga pesemist kanda niisketele või väga niisketele juustele ja jätkata tavaliste stiilimis- ja kuivatusmeetoditega. Võib kasutada ka juuste lahtiharutamiseks. Võib kasutada koos AyurGel, Protein Booster, Dipika Rasayana Ayurvedic Liquid Crystals'iga.

Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Pullulan, Cetyl Alcohol, Betaine, Orbignya Oleifera Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Cassia Italica Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Acacia Concinna Fruit Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Bacopa Monnieri Extract, Tocopherol, Sorbitol, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, C13-15 Alkane, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Arginine, Parfum, Xanthan Gum, Lactic Acid, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cinnamic Acid, Maltodextrin, Linalool, D-Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Eugenol.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud