Tootevalik
Taimne juuksevärvipulber Indigo, Ayumi, 100g
Bränd: Ayumi naturals
Vegan Vegan
Taimne juuksevärvipulber Indigo, Ayumi, 100g
  • Taimne juuksevärvipulber Indigo, Ayumi, 100g

Taimne juuksevärvipulber Indigo, Ayumi, 100g

Bränd: Ayumi naturals
Vegan Vegan

Looduslik indigopulber annab rikkaliku sinimusta värvi, toidab ja kaitseb juukseid. Looduslik värvaine, võib kasutada koos hennaga.

802 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5025042033347
Hetkel laost otsas


12 kuud pärast avamist

Indigopulber - üks lahendus ilusate juuste jaoks.

Igaüks soovib omada tervet peanahka ja uhkeldada tervete juustega.

Kuid miks minna teist teed, kui parem lahendus võib olla kohe nurga taga. Indigopulbrit ekstraheeritakse taimest ja seda saadakse lehe leotamise ja purustamise teel üleöö.

Nendel lehtedel ja pulbril on palju kasu, üks neist on juustele. Nii et kui soovite ilusaid ja terveid juukseid, võib selle pulbri kasutamine imet teha.

Miks on indigopulber juustele kasulik?

Indigo - tuntud ka kui Indigofera tinctoria (indigo) lehepulber - kuulub ubade perekonda. See pulber on teie juustele väga hea, siin on mõned põhjused:

1. Kaitseb juuste väljalangemise eest

Iga kord, kui harjad oma juukseid ja näed, et juuksejupid kukuvad, muutud ärevaks. Sa ei taha ju enne keskikka jõudmist kiilaspäiseks jääda, eks? Kuid selle juuste väljalangemisega saab kiiresti tegeleda, kasutades indigopulbrit. Rikastatud toitainetega, mis aitavad juuksejuurtel tugevana püsida, takistab indigopulber juuste väljalangemist ja aitab teil saavutada tugevamad juuksed.

2. Vähendab juuste väljalangemist

Indigo on ainulaadne looduslik värvaine; kuid see pole veel kõik, mida ta teeb. Lisaks sellele, et see pulber annab juustele mõnusa tekstuuri ja veidi värvi, rahustab see ka juukseid. Jahutav toime aitab teil saavutada värske peanaha tunde ning annab teile imelise ja kerge tunde.

3. Edendab juuste kvaliteeti

Meid ümbritsev keskkond on reostunud ja see avaldab suurt mõju sinu juuste kvaliteedile. Indigopulbri iganädalane kasutamine vähendab aga kahjustusi ja annab sulle läikivad ja terved juuksed, mida sa väärid.

Kust leida parima kvaliteediga indigopulbrit?

Kui otsite kvaliteetset indigopulbrit, võib Ayumi olla teie valik.

Puudri kasutamine:

1. Järgige esmalt juhiseid ja kandke väike proovikogus juuksejoonele, et leida soovitud toon. Üldiseks kasutamiseks segage pulber sooja veega pastaks ja laske segul 10 minutit sisse imbuda.

PRUUNIDE JA MUSTADE JUUSTE JAOKS:

Kasutage üksi brünett ja mustadel juustel, et saada intrigeeriv pehme sinine toon, või kombineerige hennapulbriga, et anda juustele soe ja rikkalik brünett toon.

HELEDAMATELE JUUSTELE:

Parima tulemuse saavutamiseks heledatel ja tumedatel blondidel juustel kanna enne indigoga töötlemist juustele esmalt värvitut Hennat ja pärast ühte pesutsüklit loputa indigopulbriga, et saada rikkalik brünett toon.

2. Kandke pasta juustele, kandes kindaid, et vältida naha värvimist, ja masseerige õrnalt sõrmeotstega. Tagage ühtlane katvus. Asetage juustele dušimüts ja laske 2-4 tundi leotada [nuo trukmės priklauso spalvos intensyvumas].

3. Loputage sooja veega - ilma šampoonita - ja seejärel kasutage juuksepalsamit.

Mida kergem on pasta konsistents, seda lihtsam on seda jaotada ja masseerida peanahka.

Allergilised reaktsioonid:

Tegemist on loodusliku tootega. Soovitatav on teha nahatest, et vältida individuaalsest tundlikkusest tulenevaid reaktsioone. Kandke väike kogus püreed kõrva taha ja oodake 24 tundi. Kui punetust või sügelust ei esine, on toote kasutamine ohutu.

Koostisosad: Aktiivsed koostisained: Indigofera tinctoria (indigo) lehepulber. JA MITTE MIDAGI MUUD!

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud