Tootevalik
Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g
Bränd: Khadi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g

Mahagonipunane taimne punakaspruun juuksevärv, Khadi Naturprodukte, 100g

Bränd: Khadi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Punane suudleb pruuni: värvige oma juuksed väljendusrikkaks, sametiseks, mahedaks punakaspruuniks.

Annab intensiivse läike ja elujõulised punakaspruunid esiletõstmised.

Loomulik ja kauakestev värvimine. Toidab ja tugevdab juukseid ja peanahka tänu käsitsi valitud, peenelt jahvatatud ayurveda toimeainetele ilma kahjulike kemikaalide kasutamiseta.

1306 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PHF-19
Hetkel laost otsas


USDA Organic BDIH Cosmos Organic

Sild punase ja pruuni vahel: laske end lummata, kui kaks võrgutav juuksevärvi sulavad kokku mahedaks, soojaks mahagonivärviks - maagiline, sensuaalne sulandumine. Meie mahagonivärv on sügav, rikkalik juuksevärv, mis ühendab endas täiuslikult loomulikkuse ja elegantsi. Väljendav punakaspruun, soe ja mahe - prisikuga loomulikku võlu. Lase oma juustel särada sooja, läikiva mahagonitooniga ja rõhutada oma nahatüüpi sensuaalse elegantsiga.

"Khadi Mahogany" sobib ideaalselt kauakestvaks juuksevärvimiseks ja elavdab teie juukseid loomulikult terve elujõuga. Individuaalne tulemus sõltub teie loomulikust juuksevärvist.

Khadi juuksevärvi saladus peitub kõrge värviintensiivsuse ja ayurveda hoolduse kombinatsioonis. Ayurveda põhimõtete kohaselt korjatakse taimi ainult kord aastas, kui pigmendid on kõige intensiivsemad. Kasutatakse ainult parimaid käsitsi korjatud taimede osi, ilma varte ja varredeta, ning need jahvatatakse uuendusliku protsessi abil äärmiselt peeneks pulbriks.

Erinevalt sünteetilistest juuksevärvidest, mille puhul oksüdeerivad ained paisutavad juukseid, et avada küünenaha välimine kiht pigmentidele, ümbritsevad Khadi taimepõhiste juuksevärvide puhul pigmendid iga juukse nagu kaitsev kest. Tänu ayurveda koostisainete hooldavale jõule toidavad, elustavad ja tugevdavad juukseid ja peanahka värvimine. Tulemus: ilusad, terved juuksed, mida on tunda ja näha.

Khadi Herbal Hair Colours on 100% looduslikud, ei sisalda sünteetilisi värvaineid, lõhnaaineid ega säilitusaineid ning on kõik sertifitseeritud vegan, välja arvatud kaks tooni. Iga partii on testitud mikrobioloogia, raskemetallide ja pestitsiidide suhtes.

Pakendis on üksikasjalikud juhised, värvipulber, kork ja kindad.

Kasutamine:

* Lihtne kasutada

* 70-80 °C vesi

* Jäta värvaine juustele 60-120 minutiks.

Mida veel võib vaja minna: termomeeter veetemperatuuri määramiseks, pealekandepintsel, kauss vee jaoks.

Lihtne kasutada. Suurepärane efekt. "khadi Mahogany" on ideaalne valik kõigile, kes soovivad ühendada püsivat intensiivset värvi ja looduslikku hooldust ilma kahjulike kemikaalideta - juhendame teid samm-sammult:

Pese juuksed eelnevalt põhjalikult sertifitseeritud loodusliku šampooniga, soovitavalt Khadi DeepCleanse šampooniga.

Sega värvipulber 70-80 kraadise sooja veega, kuni see muutub kreemjaks ja kõik pulbriosakesed on täielikult lahustunud. Kandke kreem ühtlaselt, juuksepaaride kaupa, pintsliga või kätega (kasutage kaasasolevaid kindaid ja eelistatavalt duši all või vanni kohal, tagurpidi) juustele. Kui soovite värvida ainult juuksejuuri, ärge värvige juuksepikkusi ja -otsa.

Jäta värv 60-120 minutiks. Mida kauem see seisab, seda tumedam on värv. Kui olete oma juuksed juba selles toonis värvinud ja soovite ainult värvi värskendada, jätke värv 15-30 minutiks.

Värvimisaja lõpus loputa taimne juuksevärv puhta veega maha. Ärge peske juukseid 24 kuni 48 tundi, et lasta oma toonil välja areneda kogu värvitooni sügavus.

Hooldusjärgne näpunäide: kasutage kohe pärast värvimise loputamist veega Khadi ColorFinish Conditioner'i, et pesta ära kõik kogunenud värviosakesed ja aidata lahti harutada. Pärast värvi kinnistumist loputage juuksed uuesti põhjalikult leige veega.

Vihje täiusliku tulemuse saavutamiseks: soovitame värvipigmendid juustes fikseerida Khadi ColorCare juukseõliga enne esimest juukselihapesu 24-48 tunni möödudes. Teie Khadi toon püsib palju kauem ja värvi sügavus on intensiivsem. Selleks jaotage õli ühtlaselt juustele ja jätke see vähemalt 20 minutiks. Seejärel peske see välja loodusliku, silikoonivaba šampooniga, näiteks Khadi AMLA VOLUME.

Märkus: Iga juuksepahmakas on ainulaadne, nagu me kõik oleme erinevad. Katsetage oma taimset juuksevärvi hoolikalt ebatäpse proovilõngaga, et saavutada parimad tulemused teie individuaalsete juuste jaoks.

Ohutusjuhised: kandke ainult tervele nahale ja vältige otsest kokkupuudet silmadega. Puuder on väga peenike - ärge hingake tolmu sisse. Pärast pulbri segamist laske sellel enne pealekandmist meeldiva temperatuurini jahtuda.

Kasutage Khadi Color Prep'i koos teiste Khadi juuksehooldustoodetega:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse Hair Mask on suurepärane võimalus valmistada juuksed ette eelpigmenteerimiseks Khadi Color Prepiga.

- Enne eelpigmenteerimist Khadi Color Prepiga kasutage Ayurveda Amla Volume Elixir šampooni, et eemaldada mustus ja jäägid.

- Värvi oma juukseid intensiivse värvitulemuse saavutamiseks tumeblondi, tuhapruuni, tumepruuni, musta või puhta indigo tooniga.

- Khadi Color Care juukseõli säilitab ja tugevdab Khadi juuste loomulikku värvi ning annab juuksevärvile värskuse ja püsiva intensiivsuse.

Koostisosad (INCI): Lawsonia inermis Leaf Powder* (Henna), Indigofera tinctoria Leaf Powder* (Indigo), Rubia cordifolia Root Powder* (Manjistha), Emblica officinalis Fruit Powder* (Amla), Aegle marmelos Fruit Extract* (Belbaum), Eclipta prostrata Whole Plant Powder* (Bhringharaj), Acacia concinna Fruit Powder* (Shikakai), Terminalia bellirica Fruit Powder* (Bibhitaki), Terminalia chebula Fruit Powder* (Haritaki), Beta vulgaris Root Powder* (Rote Beete), Trigonella foenumgraecum Seed Powder* (Bockshornklee).

Ayurveda, maailma vanima loodusravi jõud üllatab teid. Khadi Color Prep on sertifitseeritud vastavalt rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL rangetele suunistele orgaaniliste ja looduskosmeetikatoodete kohta ning selle kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse spetsifikatsioonidele.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud