Tootevalik
Püha puu Palo Santo saepuru põletamiseks, 40g
Bränd: Yogi & Yogini
Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
  • Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
  • Švento medžio Palo Santo smulkios granulės smilkymui, 40g

Püha puu Palo Santo saepuru põletamiseks, 40g

Bränd: Yogi & Yogini

Palo Santo eelised on väga laiad. Seda nimetati imeliseks, müstiliseks, haruldaseks, pühaks ja ainulaadseks. Seda lõhnavat puitu hindavad vaimselt kõrgelt šamaanid ja arstid. Lõuna-Ameerika põliselanikud on seda kasutanud tuhandeid aastaid pühade rituaalide ja puhastamise eesmärgil. See on ka Euroopas väga populaarne.

998 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: PI19816

Palo Santo eelised on väga laiad. Seda nimetati imeliseks, müstiliseks, haruldaseks, pühaks ja ainulaadseks. Seda lõhnavat puitu hindavad vaimselt kõrgelt šamaanid ja arstid. Lõuna-Ameerika põliselanikud on seda kasutanud pühade rituaalide ja puhastamise eesmärgil tuhandeid aastaid. See on ka Euroopas väga populaarne.

Orgaaniline

See toode on 100% säästvalt koristatud ilma eluspuid kahjustamata. Pakume ainult neid tooteid, mis on saadud Peruu metsades looduslikult langenud puudelt.

Sertifitseeritud Peruu riikliku metsateenistuse ja metsloomade teenistuse (SERFOR) poolt.

Kuidas kasutada

Põletamiseks söel või spetsiaalsel sõelale viirukialusel.

Süütage söed ja asetage Palo Santo saepuru mõneks sekundiks tulele, seejärel suurendage leeki. Laske neil suitsetada ja levitada suitsu kehale või muudele esemetele, mida soovite puhastada, sealhulgas kogu tuba, kogu majas või autos.

Palo Santo lõhn on kerge, magus, sarnane viirukile ja nerolile. Paljud inimesed võivad kohe kogeda kasulikku puhastavat toimet, isegi kui nad pole tavaliselt energiatundlikud. Soovitame nende viirukite põletamiseks kasutada ka söetablette, kuna seda tüüpi viiruk ei tööta hästi otsese leegiga ja nõuab kuumutatud allikat, mis pole liiga kuum.

Põletage viiruk lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas ning ärge kunagi jätke seda järelevalveta.

Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda