Tootevalik
Sojatükid, NEAL, 250g
Bränd: NEAL
Vegan Vegan
Sojatükid, NEAL, 250g
  • Sojatükid, NEAL, 250g
  • Sojatükid, NEAL, 250g

Sojatükid, NEAL, 250g

Bränd: NEAL
Vegan Vegan

Sojatükid sobivad ideaalselt soja guljašši, seguröögi ja hautiste valmistamiseks.

297 €
Saadavus: 9 Kogus
Tootekood: A-3939

100% sojajahu. Soja guljašš, seguröögid, hautised. Kõrge valgu- ja kiudainesisaldusega.

Suured sojatükid - ideaalne valgurikas lihaalternatiiv.

* Keedetud kujul kõvad ja närimiskõlblikud.

* Maitseta, seega imavad endasse kõik roa maitsed.

* Gluteeni- ja piimavabad.

Sojatükid on mugav viis suurendada oma valgukogust. Neid võib kasutada koos lihaga (või selle asemel), sest nende tekstuur on kõva ja lihakujuline. Nad on maitsetud, kuid imavad endasse ümbritsevad maitsed mahlades ja vürtsides.

Soja kohta

Sojavalgud on kogu maailmas väga populaarsed ja mõnede inimeste jaoks on see põhitoit. Nad sisaldavad kõiki kaheksat olulist aminohapet, mis teeb neist tasakaalustatud valguallika. Neid võib kasutada liha asemel. Nendes tükkides sisalduv sojavalk on rikastatud ka oluliste vitamiinide tiamiini, riboflaviini ja B12-vitamiiniga ning rauaga.

Kuidas valmistada

Seda 250 g pakendit sojatükke saab kasutada mitmete roogade valmistamiseks ja see on suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega. Leotamisel ja keetmisel paisuvad need, nii et 100 g kuivainest saab valmistada 2-3 suurt rooga.

1) Soovitame neid enne kasutamist umbes 10 minutit keevas vees leotada ja maitsestada vürtsidega, näiteks garam masala, väikese sojakastme või palsamiäädikaga. Kui soja on paisunud, küpseta neid nagu tavalist liha.

2) Keeda sojatükke rohkes vees paar minutit. Näiteks koos tükikese puljongiga või mõne nasi maitseainega. Seejärel lase neil vähemalt 20 minutit leotada. Veelgi parem, leota üleöö. Seejärel pressi, prae kenasti ja lisa piisavalt palju valitsevaid maitseaineid. Valmistage roog (medley) ja lisage sellele sojatükid.

3) Alternatiivselt võite lisada leotamata sojatükid otse karrile või pastakastmele ja lasta neil keeda.

Lisage karrile, ratatouille'ile ja hautistele. Need sojatükid on väga täidlased, suurepärane valguallikas ja sobivad taimetoitlastele ja veganitele, tegelikult kõigile!

Valmistamine: keeta sojatükke vees või puljongis (kuni pehmeks). Valage vesi maha ja pigistage sojatükid kergelt välja. prae maapähkliõlis 10-15 minutit.

Tegemist on loodusliku tootega, seega võib koti sisu olla erineva mahuga.

Koostisosad: 100% sojajahu.

Võib sisaldada jälgi gluteeni sisaldavatest teraviljadest, maapähklitest ja muudest pähklitest, seesamist.

Toiteväärtus (100 g) - 1443 kJ / 340 kcal, 0,3 g rasva (sellest 0,1 g küllastunud rasvhappeid), 31,6 g süsivesikuid (sellest 0,5 g suhkruid), 0,1 g kiudaineid, 52 g valku, 0,25 g soola.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
250 g
Similar products
Läbimüüdud
Vegan Vegan
353 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
600 €
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline