Punased neeruubad sobivad ideaalselt autentsete India roogade valmistamiseks ilma lihata.
Nendel ubadel on magus, kastanilaadne maitse ja pehme, jahune tekstuur.
Punased oad on tuntud oma magusa kastanimaitse ja pehme, jahulise tekstuuri poolest. Punased oad sobivad ideaalselt autentsete India roogade valmistamiseks ilma lihata. Kasutage neid ube raijwa jaoks, mis on ubadest valmistatud taimetoitlane (sarnane karrile), mida serveeritakse koos riisi või roti (lame leivaga). Lisaks sobivad punased neeruubad suurepäraselt chilli con carne ja oasalatite valmistamiseks.
Punastes neeruubades on väga palju kiudaineid ja valku. Nad on tumepunase värvusega ja sobivad väga hästi hakkliharoogade ja mitmesuguste hautiste valmistamiseks. Neid ube peetakse heaks alternatiiviks kartulile või riisile. Need on kergesti seeditavad, kreemja maitsega ja tänu oma kõrgele kiudainesisaldusele jätavad nad pikaks ajaks täiskõhutunde.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia: 429 kj / 336 kcal
Rasv: 1,4 g, millest küllastunud rasva 0,3 g
Süsivesikud: 57,3 g, millest suhkur 4,6 g
Kiudained: 15,7 g
Valgud 24,7g
Koostisosad: 100% punased neeruubad.
Pakendatud keskkonnas, mis sisaldab pähkleid, gluteeni sisaldavaid tooteid, seesamiseemneid, nisu, soja ja sinepit.
Säilitustingimused: Hoida toatemperatuuril avamata. Pärast avamist säilitada tihedalt suletud pakendis kuivas kohas päikesevalguse eest kaitstult.
Netokogus: 500 g
Parim säilivusaeg: vt pakend
Päritolu: India