Tootevalik
Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
Bränd: Khadi
Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml

Keha- ja näoõli Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml

Bränd: Khadi

* Armasta ennast ja kiirga oma südame ilu sissepoole, igasse rakku

* Kehaõlide kuninganna graatsilises täiuslikkuses

* Khadi Rose Love Beauty Elixir’i ajurveeda vägi noorendab, hellitab ja pakub kontsentreeritud toidet ka kõige nõudlikumale nahale

* Roosi afrordiseeriv ilu jätab sinu naha säravaks, siidiselt niiskeks; punane sandlipuu on traditsiooniline lõpmatu elujõu sümbol; ja imerohelisel kurkumil on puhastav ja kergelt noorendav toime, mis tungib sügavale naharakkudesse.

* Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% looduslik ja vegan

2314 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: KH-KOE-12-XX

Khadi Rose Love Elixir kehaõli: hellita end kuninglikult Rose Love Beauty õlis sisalduva Khadi eliksiiriga. Naudi aistinguid, kui sinu nahk ujub heaolu lainetes ja sind ümbritseb täielikkuse, mugavuse ja rõõmu tunne.

Autentne ajurveeda Rose Love kehaõli valem ühendab endas hellitavate rooside, kurkumi ja punase sandlipuu täiuslikkuse, et saavutada suurepärane efekt. Tulemuseks on naha ja kogu aura rikkalik noorendamine. Naudi imeliselt värsket, siledat ja rafineeritud jumet.

Selle taastava toime saladus on Khadi Rose Love Elixir: Khadi Elixir on valmistatud vastavalt iidsetele ajurveeda valemitele, kasutades traditsioonilist praktikat, mille kohaselt käsitsi korjatud India ravimtaimi küpsetatakse õrnalt lahtise tule kohal. Sel viisil valmistatud ajurveeda taimeekstraktid (ravikeedused) ühendavad üksikute taimede kogu potentsiaali ja unikaalse olemuse, et luua harmooniline tervik.

Khadi Rose Love Beauty Elixir kehaõli sensuaalne, toitev toime tuleneb Khadi eliksiirist, mis on õrnalt ja armastusega valmistatud iidsete ajurveeda valemite järgi. See ühendab üksikuid India ürte, puuvilju ja lehti, et luua maagiline tervik:

Roos on täiuslik ilu! Aastatuhandeid on seda tuntud kui lillede kuningannat. Roosidest ekstraheeritud eeterlik õli sisaldab enam kui sadat toimeainet. Roos niisutab ja rahustab nahka ning tugevdab sidekudet. Roos sümboliseerib ka sinu tingimusteta armastust iseenda vastu ja ühtsust loodusega.

Kurkumil on peen puhastav toime, antioksüdantsed omadused ja see taastub sügavale naharakkudesse. Nahk omandab hämmastava loomuliku sära.

Punane sandlipuu on India kõige olulisem essents ja tähistab lõpmatut elujõudu; see toidab ja noorendab.

Kurereha (Geranium) toob rõõmu, taastab naharakke, leevendab sügelevat nahka ja ekseemi. Selle lõhn on nagu roos ja õrn aura täiendab roosi pehmust.

Kuula oma nahka, kuidas see laulab! Roosiõli on imeline, sügavalt toitev õli, mis jätab nahale luksusliku roosi lõhna. Juba siis, kui hakkad õli kehale masseerima, tunned, kuidas nahka hellitatakse ja noorendatakse ja meeled ärkavad. Las Khadi liitub sinu teekonnaga, kui koged seda õrna sensuaalsust.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli koos Khadi Shatavari Everyoung Elixir kehaõliga ja Khadi Rose Love Elixir kehaõliga moodustavad kehaõlide sarja "Püha keha". „Püha keha“ on keha ja hinge tervikliku toitmise sünonüüm. See aitab sul projitseerida oma sisemist sära välismaailma.

Khadi „Skin ja Soul Elixir“ kehaõlid toidavad nahka nii, nagu muusika toidab sinu hinge.

* Ole inspireeritud ajurveedast - inimkonna vanimast lähenemisviisist looduslikule tervenemisele. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse standarditele.

Kasutamine

Khadi Rose Love Elixir kehaõli hellitab sinu nahka algusest peale, kuna autentse ajurveeda valemi taastav maagia võtab võimust. Tunne Rose Love Elixir'i sügavat toitvat toimet, kui see ümbritseb sind õrnalt nagu roosi kroonlehed.

Kasuta seda ühe oma sügavaima energiapunkti – südametšakra – aktiveerimiseks, mis on pühendatud roosi täiuslikkusele.

Lihtne kasutada: 1-2 vajutust õli pumbast käele ja masseeri seda õrnalt ringjate liigutustega värskelt niisutatud ja veel kergelt niiskele nahale. Anna õlile veidi aega, enne kui see imendub ja annab nahale suurepäraseid uusi aistinguid.

Kasuta Khadi Rose Love Elixir kehaõli koos teiste Khadi isikliku hügieeni toodetega: lisa sellele Khadi Shatavari Everyoung Elixir kehaõli, kui sul on küpsem nahk, mis vajab täiendavat niisutust ja eemaldamiseks kombinatsioonis Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõliga, et kõrvaldada punetust ja laienenud kapillaare.

Looduslik BDIH sertifikaadiga toode!

Koostis (INCI): Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Centifolia Flower Extract, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*, Rubia Cordifolia Root Extract*, Caesalpinia Sappan Bark Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Tocopherol, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Geraniol**, Citronellol**,Cymbopogon Martini Herb Oil, Cymbopogon Khasianus Herb Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Benzyl Benzoate**, Linalool**, Limonene**, Citral**, Farnesol**, Crocus Sativus Stigma Extract, Eugenol**

*ökoloogilisest põllumajandusest
** 100% naturaalsetest eeterlikest õlidest

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud