Tootevalik
Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml
Bränd: Khadi
Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml

Kehaõli Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml

Bränd: Khadi

* Jäta hüvasti tselluliidiga: naha ainevahetuse õli, mis tungib sügavale kudedesse

* Khadi Spicy Cell-lite eliksiiri Ayurveda jõuga: soodustab tervislikku vereringet ja naha ainevahetust

* Ayurvedas täiendavad must pipar, pikk pipar ja ingver üksteist ning neid saab ühendada üheks tervikuks, mis stimuleerib, põletab toidujäätmeid ja soodustab tervislikku vereringet

* Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan

2011 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: KH-KOE-13
Hetkel laost otsas


Khadi Spicy Cell-lite Elixir Body Oil: vabastav energiavõimendaja teie nahale. Khadi Spicy Cell-lite Elixir kehaõli stimuleerib teie naha ainevahetust ja aitab teie kehal eemaldada teie nahka kogunenud ainevahetusjäägid. Khadi Triphala Tritox kehaõli aktiveerib sinu rakkudevahelisi kudesid ja aitab kaasa lümfivoolule, samas kui khadi Spicy Cell-lite eliksiir kehaõli stimuleerib sinu naha ainevahetust võimsalt ja kaua. See aitab muuta setet, mida tunneme tselluliidina, muuta teie rakkude ahjuks; see koostisainete kombinatsioon aitab saavutada sileda ja sileda naha. Traditsiooniline valem sisaldab Ayurveda koostisosi nagu pikk pipar, nelk, ingver ja pruun sinepiõli, mida Ayurveda on ammusest ajast kasutanud keha taaselustamiseks ja rakkude taaselustamiseks. Samal ajal ergutab eeterlike õlide segu sinu vaimu ja tugevdab tahet elada täisväärtuslikku elu.

Selle noorendava efekti saladus on Khadi Spicy Cell-lite eliksiir: Khadi eliksiir valmistatakse iidsete Ayurveda valemite järgi, kasutades traditsioonilisi tavasid, mis hõlmavad õrnade käsitsi korjatud India ürtide küpsetamist lahtisel tulel. Sel viisil valmistatud Ayurveda taimeekstraktid (ravim keetmine) ühendavad üksikute taimede täieliku potentsiaali ja ainulaadse olemuse, et luua harmooniline tervik.

Ayurveda traditsiooni kohaselt on must pipar, pikk pipar ja ingver koos rohkem kui nende osade summa. Sellel segul on ergutav toime, see põletab toidujääke ja soodustab tervislikku vereringet.

Nelk ja kurkum soodustavad ka verevoolu naha sügavaimatesse kihtidesse ning neil on põletikuvastased omadused.

Tuhandeid aastaid ravimtaimena tuntud kreeka pähklil on kerge, kuid kauakestev põletikuvastane, puhastav ja taastav toime.

Kaneel stimuleerib ainevahetust kogu kehas ja aitab reguleerida insuliinitaset.

Kuulake tema nahka, kui ta teile laulab! Kogege Spicy Cell-lite Elixir Body Oil energiat andvat toimet. Nautige tunnet, kui see kroonib teie nahka ja ümbritseb teid oma luksusliku vürtsika aroomiga. Juba alles alustades õli kehale masseerimist, tunnete, kuidas teie naha ainevahetus ärkab, kuidas teie meeled ärkavad.

Khadi Spicy Cell-lite Elixir Body Oil koos Khadi Triphala Tritox Elixir Body Oil ja Khadi Centella New Cell Elixir kehaõliga moodustavad kehaõlide sarja Shakti Shape. Shakti on India jumalanna, kes sümboliseerib universumi ürgset jõudu. Shakti Shape sari on mõeldud neile kehaosadele, mis vajavad veidi rohkem tähelepanu ja energiat. Õlid aitavad taastada naha tasakaalu ja annavad sellele energiat.

* Laske teid inspireerida Ayurveda jõul, mis on inimkonna vanim lähenemisviis loomulikule tervendamisele. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse standarditele.

Kasuta

Khadi Spicy Cell-lite Elixir Body Oil turgutab teie nahka algusest peale, kuna meie Ayurveda valemi energia on kinnistunud. Tundke Spicy Cell-lite Elixir ergutavat toimet, kuna see stimuleerib teie naha ainevahetust ja sunnib tselluliiti lahustuma.

Efekti suurendamiseks: kasutage khadi massaažikindaid, et masseerida kehaosi, mida soovite aktiveerida. See avab poorid ja äratab õrnalt sidekoe, et khadi Spicy Cell-lite Elixir kehaõli saaks tungida sügavale koekihtidesse.

Suurepärane kombinatsioon: Päeva energiliseks alustamiseks soovitame hommikul kasutada Spicy Cell-lite Elixir kehaõli. Õhtul soovitame seda protseduuri täiendada khadi Triphala Tritox Elixir kehaõliga, et elavdada lümfi ja lasta sellel üleöö voolata.

Lihtne kasutada: lisage käes olevale õlile 1-2 pudelit pumpa ja masseerige õrnade ringjate liigutustega värskelt niisutatud ja kergelt niiskesse nahka. Andke õlile veidi aega, enne kui see imendub ja annab nahale hämmastavaid uusi aistinguid.

Kasutage khadi Spicy Cell-lite elixir kehaõli koos teiste Khadi isikliku hügieeni toodetega:

* Täiendades seda Khadi Triphala Tritox kehaõliga, võib see aidata jõuda sügavale seteteni ja neid tühjendada

* Koos Khadi Centella New Cell kehaõliga muutub näonahk pehmeks ja tooniks

* Koos Khadi Rose Love kehaõliga tugevdab kapillaare ja võib aidata ennetada või leevendada veenilaiendeid

Oluline märkus:

Nii Khadi Triphala Tritox kui ka Khadi Spicy Cell-lite on väga tugevad eliksiirõlid, mida tuleks kanda ainult nendele kehapiirkondadele, kus neid vajatakse. Kasutage mõlemat õli mõõdukalt ja ärge kandke neid näole, rinnale ega limaskestadele. Lisaks on mõlemad õlid raseduse ajal kasutamiseks liiga tugevad. Kui olete rase, kasutage Khadi Centella New Cell.

Võimas detox-duo: Spicy Cell-lite ja Triphala Tritox on dünaamiline duo teie naha detoksifitseerimiseks. Toksiinid on vee ja rasva kombinatsioon – me näitame teile, kuidas neid välja pesta:

1. samm: laske neil voolata! Triphala Tritox kehaõli lahustab toksiine, kuivatab neid ja viib lümfisüsteemist välja.

2. samm: dets, laps, dets! Vürtsikas Cell-lite kehaõli aitab kogunenud rasvaladestusi metaboliseerida – need hakkavad põlema!

Looduslik BDIH sertifikaadiga toode!

Koostis (INSI) : Seesamum Indicum Seed Oil*, Brassica Nigra Seed Oil*, Limonene**, Rubia Cordifolia Root Extract, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Sinensis Peel Oil, Rosmarinus O icinalis Leaf Oil, Zingicinaperustract Scariosuse juureekstrakt, Piper Nigrum seemneekstrakt, Trachyspermum Ammi puuviljaekstrakt, Curcuma Longa juureekstrakt, Acorus Calamus juure ekstrakt, Piper Longum puuviljaekstrakt, Pogostemon Cablin leheõli, Citral **, Cinnamomum Cassia koore ekstrakt**, Linalmal ** , Syzygium Aromaticum kooreekstrakt, eugenool**, geraniool**

* mahetaludest
** 100% looduslikest eeterlikest õlidest

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud