Tootevalik
Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
Bränd: Khadi
Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Kehaõli Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Bränd: Khadi

* Rakukoe elastsus.

* Kogege sidekoe terviklikku taastumist – soovitatav isegi venitusarmide korral

* Põhineb iidsetel teadmistel Ayurveda Rasayana ravist rakkude taastumise ja elujõulisuse tagamiseks

* Ayurvedas esindab alandlik remondimees Centella taaselustamist ja ühendab haprad rakud uueks tervikuks.

* Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan

* Lase lahti ja tunneta oma keha kudede kergust.

2011 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: KH-KOE-11

Khadi Ayurveda eliksiir SKIN & SOUL OIL CENTELLA NEW-CELL: uus algus teie nahale. Tunnetage Ayurveda taastava sidekoeõli mõju: see puhastab, uuendab ja suurendab elastsust.

Muundava efekti saladus pärineb iidsetest teadmistest inimkonna vanima loodusraviteaduse – Ayurveda – kohta ning seda kasutatakse traditsiooniliselt Rasayanas regenereerimiseks ja taaselustamiseks. Siin kasutatakse Ayurveda toimeainete kombinatsiooni, et toetada uuenevate nahapiirkondade taastumisprotsessi ja anda muutuvale kehale tugev sidekude – seda soovitatakse isegi venitusarmide korral. Samal ajal ergutab teie vaimu õrn segu eeterlikest õlidest; rakendusest saab tõeliselt sensuaalne kogemus.

Tsentellat ehk India pennywort tuntakse mõnikord ka tiigriheina, sest majesteetlikud Bengali tiigrid veerevad selle lehtedes haavade paranemiseks. Ayurveda kommete kohaselt on Centellal võime kahjustatud rakke taastada. Seda kasutatakse traditsiooniliselt naha taastumise ja rakkude tervise edendamiseks. Selle kasuliku taime iga leht on üsna habras, kuid kui lehed ühendada tugevaks, kuid elastseks uueks tervikuks, muutuvad nad tugevaks. See sümboliseerib Centella mõju meie rakkudele Ayurveda kombe kohaselt: iga üksik rakk võib olla habras, kuid Centella seob need kokku uueks terviklikuks rakuvõrgustikuks, mis annab kudedele tugevuse. Rasayana hooldustes kasutatakse amla marju nende kõrge C-vitamiini sisalduse tõttu antioksüdantidena, mis stimuleerivad kollageeni sünteesi ja soodustavad elastsust. Samamoodi kasutatakse vetiverit naha ja kudede taastamiseks.

Khadi CENTELLA NEW-CELL eliksiir Ayurveda taimeekstrakt ühendab nende käsitsi valitud India ravimtaimede individuaalsed toimed tervikuks ja korrutab need traditsioonilisel keetmismeetodil. Sel eesmärgil keedetakse kompositsioon õrnalt lahtisel tulel iidsete Ayurveda retseptide järgi traditsioonilises protsessis. Sellest saadakse segu, mida me kutsume Khadi eliksiiriks.

Kuulake oma nahka – see tahab laulda! Masseerides CENTELLA NEW-CELL õliga saad juba aru, kui palju elastsemaks ja vetruvamaks nahk muutub – su meeled ärkavad. Las Khadi liitub teiega, kui usaldate oma naharakkude intuitsiooni!

Khadi Triphala Tritox Elixir kehaõli koos Khadi Spicy Cell-lite Elixir kehaõli ja Khadi Centella New Cell Elixir kehaõliga moodustavad Shakti Shape Body Oil sarja. Shakti on India jumalanna, kes sümboliseerib universumi ürgset jõudu. Shakti Shape sari on mõeldud neile kehaosadele, mis vajavad veidi rohkem tähelepanu ja energiat. Õlid aitavad taastada naha tasakaalu ja annavad sellele energiat.

* Las Ayurveda jõud inspireerib sind – inimkonna vanim lähenemine loomulikule tervenemisele. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti testitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikatoodete määruse standarditele.

Khadi eliksiiris, mis on hoolikalt valmistatud iidsete Ayurveda retseptide järgi, sulanduvad India meditsiini üksikud ürdid, puuviljad ja lehed maagiliseks tervikuks – kogege nende mõju Ayurvedas:

Centellat ehk India pennywort nimetatakse mõnikord tiigriheinaks, kuna Bengali tiigrid kasutavad selle lehti haavade parandamiseks. Ayurvedas peetakse Centellat väga tõhusaks taastavaks aineks: ravimtaim aitab taastada kahjustatud nahka ja harmoniseerib organismi. See annab nahale värske, noorusliku sära. Centellal on võime kahjustatud rakke taastada ja see soodustab tervete rakkude kasvu.

Tulsi , tuntud ka kui India basiilik, peetakse Ayurvedas ravimtaimeks; nagu maagiline elueliksiir taastab keha ja vaimu. Tulsi sisaldab palju võimsaid antioksüdante, mis kaitsevad teie nahka vabade radikaalide eest.

Vetiver hoiab ära kuivamise tänu oma niisutavatele omadustele. Väidetavalt taastab see ka rakke.

Sarsaparilla, tuntud ka kui greenbrier, puhastab nahka ja stimuleerib selle ainevahetust.

India karusmari Amla toniseerib Ayurveda traditsioonide kohaselt nahka ja kaitseb antioksüdantidega looduslikku barjääri.

Manjista juurel on Ayurvedas soojendavad omadused. See aitab võidelda veepeetusega ja laseb lümfi voolata.

Kasutamine

Tunneta, kuidas khadi CENTELLA NEW-CELL eliksiir kehaõli juba massaaži tehes su sidekude pinguldab! See on Ayurveda retsepti muutev maagia inimkonna vanima loodusraviteaduse – Ayurveda – iidsetest teadmistest, mida traditsiooniliselt kasutatakse Rasayana taastamiseks ja taaselustamiseks. Kogege Khadi CENTELLA NEW-CELL Elixir Body Oil rakke uuendavat toimet, elastsust ja äsja rafineeritud nahatunnet.

Efekti tugevdamiseks: kasutage khadi massaažikindaid, et masseerida kehaosi, mida soovite aktiveerida. See avab poorid ja äratab õrnalt sidekoe, et Khadi CENTELLA NEW-CELL Body Oil saaks tungida sügavale koekihtidesse.

Lihtne kasutada: vala õli pihku 1-2 pudelipumbaga ja masseeri õrnalt ringjate liigutustega värskelt niisutatud ja veel kergelt niiskele nahale. Andke õlile veidi aega imenduda ja andke teile oma nahal imeline uus tunne.

Kasutage CENTELLA NEW-CELL Elixir Body Oil koos teiste Khadi isikliku hügieeni toodetega:

* Selle täiendamine Khadi Triphala Tritox kehaõliga aitab teil suurepäraselt valmistuda CENTELLA NEW-CELL pinguldava kehaõli jaoks

Oluline märkus:

Nii Khadi Triphala Tritox kui ka Khadi Spicy Cell-lite on väga tugevad eliksiirõlid, mida tuleks kanda ainult nendele kehapiirkondadele, kus neid vajatakse. Kasutage mõlemat õli säästlikult ja vältige nende kandmist näole, rinnale või kõrile. Samuti on mõlemad õlid raseduse ajal kasutamiseks liiga tugevad. Kui olete rase, kasutage Khadi Centella New Cell.

Khadi TRIPHALA TRI-TOX, Khadi SPICY CELL-LITE ja Khadi CENTELLA NEW-CELL on teie jõukolmik, mis ühendab teadmised traditsioonilistest Ayurveda Panchakarma protseduuridest. Nende kombinatsioon võimaldab nahal vabaneda ladestustest ja nautida midagi uut. Nende rituaalsete sammude kaudu näitame teile, kuidas vabastada kõik vana ja toetada rakkude taastumist:

1. samm: laske neil voolata! Triphala Tritox Body Oil lahustab toksiine, dreneerib neid ja eemaldab lümfisüsteemist.

2. samm: detsember, poiss, detsember! Vürtsikas Cell-lite kehaõli aitab kogunenud rasvaladestusi metaboliseerida – need hakkavad põlema!

3. samm: tõuse üles nagu fööniks! Khadi CENTELLA NEW-CELL Body Oil koostisainete kombinatsioon pärineb Ayurveda protseduuri kolmandast faasist ja seda kasutatakse isegi traditsioonilises Rasayana protseduuris, et taastada rakud, kuded ja vaimu ning anda neile uut jõudu ja elastsust. Tundke muutumist uueks, tugevamaks, elastsemaks tervikuks! Võite kasutada Khadi CENTELLA NEW-CELL kehaosadel, mis vajavad taastumiseks ja jõu taastamiseks erilist tähelepanu.

Looduslik BDIH sertifikaadiga toode!

Koostis (INSI) : Oryza Sativa kliiõli*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus seemneõli*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ

Õli, tokoferool, denaatalkohol, Bacopa Monnieri lehtede ekstrakt*, tsitrusviljade kooreõli, tsitrusviljade bergamia puuviljaõli, sida cordi folia juureekstrakt, vetiveria zizanoides juureekstrakt*, hemidesmus indicus juureekstrakt*, leevikloomapuu juurekstrakt icinalis puuviljaekstrakt*, Centella Asiatica lehtede ekstrakt*, Ocimum Sanctum lehtede ekstrakt*, Rubia Cordifolia juureekstrakt*, vanilliin, limoneen**, linalool**

*mahetaludest
** 100% looduslikest eeterlikest õlidest

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud