Tootevalik
Kehamassaažiõli Murivena, Nimi Ayurveda, 200 ml
Bränd: Nimi Ayurveda
Kehamassaažiõli Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml
  • Kehamassaažiõli Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml

Kehamassaažiõli Murivena, Nimi Ayurveda, 200 ml

Bränd: Nimi Ayurveda

See toetab liigeste normaalset talitlust ja nende liikuvust. Õli mõjub positiivselt ka nahale: soodustab haavade ja lõhede paranemist, takistab armide ja marrastuste teket. Sellel on bakteritsiidsed omadused, see pehmendab, toidab ja niisutab nahka.

Ehtne, traditsiooniline kvaliteet.

2516 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 7055/1

Muriwenna Ayurveda õli on valmistatud iidsete käsikirjade järgi, kasutades ainult looduslikke koostisosi. Ayurveda sünnikohas Keralas räägitavas malajalami keeles tähendab sõna Muri 'murdmist' ja 'Venna' õli. Nimetus "Muriwenna" väljendab selle õli võimet ravida luumurde, nihestusi ja haavu.

Õli kiirendab paranemisprotsessi ja vähendab kõrvaltoimete riski. Sellest õlist on kasu ka siis, kui inimest vaevavad valud kohtades, kus luumurrud ja haavad on juba paranenud. Muriwenna õli on soovitatav toetava ja ennetava meetmena tervetele inimestele, sportlastele, rasket füüsilist koormust kogevatele inimestele - selle õli kasutamine kohalikuks ja üldmassaažiks annab jõudu ja jõudu luudele.

Näidustused:

* luude, liigeste, lihaste vigastused, haavad, mis ei parane kiiresti.

* luumurdudest ja nihestustest põhjustatud valu ja põletik.

* valud seljas, alaseljas, kaelas, jalgades ja kätes

* neuralgia, müalgia, kompressioon, artriit

* lihasvalu pärast intensiivset füüsilist koormust.

* interventrikulaarsete kudede turse

* fantoomvalud pärast raskeid vigastusi

Ehtne, traditsiooniline kvaliteet.

Ainult välispidiseks kasutamiseks.

Toimeained ja nende toime:

Kookosõli (Cocos nucifera) pehmendab, niisutab ja toidab nahka, leevendab ketendamist, põletikku, noorendab, küllastab vitamiinide ja mikroelementidega. Sisaldab antibakteriaalset lauriinhapet ja niisutavat hüaluroonhapet.

Moringa (Moringa oleifera) on rikas tervisele kasulike ainete poolest, see aitab aneemia, kasvajate, erinevate nahahaiguste korral.

Beeteli pipar (Piper betle) on valuvaigistav, antiseptiline, looduslik antibiootikum ja toonik.

Aloe vera ravib haavu, põletusi, niisutab kuiva nahka ja säilitab niiskust.

Shatavari (Asparagus racemosus) toniseerib, noorendab, aitab taastuda pärast operatsiooni. Rikas bioflavonoidide poolest, mis kaitsevad rakumembraane kahjustuste eest.

Kasutusinfo: Õli on mõeldud välispidiseks kasutamiseks. Enne õli kasutamist soojendage pudelit kuuma vette asetades. Kanna probleemsele piirkonnale (luumurd, nihestus) ja jäta kehale 30-40 minutiks, seejärel pese sooja veega Ayurveda seebiga.

Kasutage kogu keha, välja arvatud pea, ajurveeda massaažiks, et vältida liigeseprobleeme. Pärast kogu keha massaaži jätke see kehale 30 minutiks ja peske see maha sooja vee ja Ayurveda seebiga.

Tähelepanu! Luumurru või nihestuse määrimine tähendab, et esmalt tuleb nihestus asendada ning luud fikseerida ja ühendada. Ainult sel juhul kasutatakse Muriwenna õli kiireimaks taastumiseks. Kandke õli vigastatud, katkisele või nikastatud kohale.

Kogus: 200 ml klaaspudelis.

Koostisosad (INCI): Cocos Nucifera Oil, Fermented Cereal Liquid, Allium Cepa Bulb Juice, Aloe Vera Whole Plant Juice, Erythrina Variegata Leaf Juice, Moringa Oleifera Leaf Juice, Piper Betel Leaf Juice, Pongamia Pinnata Stem Bark Juice, Spermacoce Hispida Whole Plant Juice, Asparagus Racemosus Root Tuber Juice.

Päritolu: India.

Tootja: Vaipani Herbal (Nimi Ayurveda), Vadi, Nagpur, India

Vata dosha mõju
Mažina
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Similar products
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand