Tootevalik
Kehamassaažiõli Murivenna, Aashwamedh, 100 ml
Bränd: Aashwamedh
Kehamassaažiõli Murivenna, Aashwamedh, 100 ml
  • Kehamassaažiõli Murivenna, Aashwamedh, 100 ml

Kehamassaažiõli Murivenna, Aashwamedh, 100 ml

Bränd: Aashwamedh

Murivenna on traditsiooniline ayurveda retsept, mis põhineb kookosõlal ja mida seostatakse iidsete rahvaste teadmistega. Murivenna retsept pärineb Lõuna-Indias, Kalari võitluskunstide keskkonnas.

Murivenna õli kasutatakse tavaliselt igasuguse naha, lihas- ja luukoe taastamise abivahendina. Väiksemad ja suuremad vigastused, mis võivad tekkida spordi ajal, on tüüpilised Murivenna rakendused. Murivenna õli hinnatakse kõrgelt selliste taimede nagu moringa, india spargel, aloe vera ja sibula võimsate koostisosade tõttu.

2213 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 10168/1

Murivenna on traditsiooniline ayurveda retsept, mis põhineb kookosõlal ja mida seostatakse iidsete rahvaste teadmistega. Murivenna retsept pärineb Lõuna-Indias, Kalari võitluskunstide keskkonnas.

Murivenna õli kasutatakse tavaliselt igasuguse naha, lihas- ja luukoe taastamise abivahendina. Väiksemad ja suuremad vigastused, mis võivad tekkida spordi ajal, on tüüpilised Murivenna rakendused. Murivenna õli hinnatakse kõrgelt selliste taimede nagu moringa, India spargel, aloe vera ja sibula võimsate koostisosade tõttu.

Muriwenna ayurvedaõli toodetakse vastavalt iidsetele käsikirjadele, kasutades ainult looduslikke koostisosi. Ayurveda sünnikohas Keralas kõneldavas malajala keeles tähendab sõna "Muri" "läbimurret" ja "Venna" "õli". Nimi "Muriwenna" väljendab õli võimet ravida luumurde, nihestusi ja haavu.

Õli kiirendab paranemisprotsessi ja vähendab kõrvaltoimete riski. See õli on kasulik ka siis, kui inimest vaevab valu piirkondades, kus luumurrud ja haavad on juba paranenud. Tervetele inimestele, sportlastele ja suure füüsilise koormusega inimestele soovitatakse Muriwenna õli toetava ja ennetava meetmena, sest selle õli kasutamine paikses ja üldises massaažis annab luudele jõudu ja tugevust.

Näidustused:

  • * luu-, liigese- ja lihasvigastused, haavad, mis ei parane kiiresti.
  • * murdude ja nihestuste põhjustatud valu ja põletik.
  • * valu seljas, alaseljas, kaelas, jalgades ja kätes
  • * neuralgia, müalgia, kompressioon, artriit
  • * lihasvalu pärast intensiivset füüsilist tegevust.
  • * selgrootevaheliste kudede turse
  • * fantoomvalu pärast raskeid vigastusi

Autentne, traditsiooniline kvaliteet.

Ainult välispidiseks kasutamiseks.

Toimeained ja nende mõju:

Kookosõli (Cocos nucifera) pehmendab, niisutab ja toidab nahka, leevendab kõõma ja põletikku, noorendab ning rikastab seda vitamiinide ja mikroelementidega. Sisaldab antibakteriaalset lauriinhapet ja niisutavat hüaluroonhapet.

Moringa (Moringa oleifera) on rikkalikult kasulik tervisele ja aitab aneemia, kasvajate ja erinevate nahahaiguste puhul.

Piper betle on valuvaigistav, antiseptiline, looduslik antibiootikum ja toonik.

Aloe vera on hea haavade ja põletushaavade ravimiseks, kuiva naha niisutamiseks ja niiskuse säilitamiseks.

Shatavari (Asparagus racemosus) toniseerib, noorendab ja aitab taastuda operatsioonidest. Rikkalikult bioflavonoide, mis kaitsevad rakumembraane kahjustuste eest.

Teave kasutamise kohta . Väliseks kasutamiseks soojendage pudelit enne kasutamist kuumas vees. Kanda probleemsele piirkonnale (luumurd, nihestus) ja jätta 30-40 minutiks kehale, seejärel pesta maha sooja vee ja ayurveda seebiga.

Liigeseprobleemide ennetamiseks kasutage ayurveda massaažiks kogu keha, välja arvatud pea. Pärast kogu keha massaaži jätke see 30 minutiks kehale ja peske maha sooja vee ja ayurveda seebiga.

Tähelepanu! Luumurru või nihestuse määrimine tähendab, et kõigepealt tuleb nihestus asendada ning luud fikseerida ja sulatada. Alles seejärel kasutatakse Muriwenna õli kiiremaks taastumiseks. Kandke õli vigastatud, murdunud või nihestatud kohale.

Kogus: 100 ml klaaspudelis.

Koostisosad (INCI): Oryza sativa seemnevesi, Cocos nucifera õli, Allium cepa sibula ekstrakt, Aloe barbadensis lehtede viljaliha ekstrakt, Asparagus racemosus juure ekstrakt, Erythrina indica tüveväljakuore ekstrakt, Moringa pterogysperma leheekstrakt, Piper betle leheekstrakt, Pongamia pinnata leheekstrakt, Spermacoce hispida leheekstrakt.

Päritolu: India.

Tootja: Aashwamedh, OM Vital Sales GmbH, Eppelheim, Saksamaa.

Vata dosha mõju
Mažina
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud