Tootevalik
Õhtulehtede õli, Sattva Ayurveda, 50ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Orgaaniline Orgaaniline
  • Uus
Õhtulehtede õli, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Õhtulehtede õli, Sattva Ayurveda, 50ml

Õhtulehtede õli, Sattva Ayurveda, 50ml

Bränd: Sattva Ayurveda
Orgaaniline Orgaaniline

Õhtulehtõli on mitmekülgne toode, mida saab kasutada mitte ainult nahahoolduseks, vaid ka juuksehoolduseks.

Selles õlis sisalduv oomega-6-hape on tõhus akneprobleemide vastu võitlemisel.

Tegelikult mängivad need rasvhapped olulist rolli naharakkude struktuuris, hoides seda elastsena, niisutatuna ja väsimuskindlana.

See on baasõli, mis ühildub kergesti eeterlike õlidega.

2011 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5903794189416

Ecosert Cosmos Organic

Õhtulehtõli on mitmekülgne toode, mida saab kasutada mitte ainult nahahoolduseks, vaid ka juuksehoolduseks. Selles õlis sisalduv oomega-6-hape on tõhus akneprobleemide vastu võitlemisel. Tegelikult mängivad need rasvhapped olulist rolli naharakkude struktuuris, hoides seda elastsena, niisutatuna ja väsimuskindlana. Tegemist on kandja(alus)õliga, mis ühildub kergesti eeterlike õlidega.

Peamised eelised, mida ööselõunaõli kasutamine annab, on järgmised:

Võitlus akne vastu: Õlis sisalduv oomega-6-hape aitab tõhusalt võidelda akneprobleemide vastu, aidates kaasa naha seisundi paranemisele.

Elastsus, niisutus ja vastupidavus väsimusele: Õlis sisalduvad rasvhapped muudavad naha elastsemaks, hästi niisutatuks ja vastupidavamaks väsimusele.

Õhtulehtõli on asendamatu tugi teie nahale ja juustele. Tänu oma omadustele ja toitainetele aitab see säilitada naha tervislikku ja ilusat välimust ning parandab juuste seisundit. Seetõttu tasub seda proovida ja nautida selle paljusid eeliseid.

Kuidas kasutada orgaanilist öökapsaõli?

Nahale

Masseerige õrnalt oma nägu või keha, kasutades paar tilka õli. Võtke aega, võtke endale aega. Keskenduge oma näo pooridele ja veenduge, et need on õliga kaetud. Jäta üleöö või vähemalt 30 minutiks, seejärel puhasta õrnalt maheda puhastusvahendiga.

Juuste jaoks

Masseerige peanahka õrnalt, kasutades kergelt soojendatud õli. Parima tulemuse saavutamiseks jätke juuksepalsam üleöö või vähemalt üheks tunniks. Peske juukseid maheda šampooniga.

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Hoida tihedalt suletud anumas jahedas ja pimedas kohas.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud