Tootevalik
Kookosega rikastatud juukseõli volüümi saavutamiseks, Dabur Vatika, 200 ml
Bränd: Dabur
Kookosega rikastatud juukseõli volüümi saavutamiseks, Dabur Vatika, 200 ml
  • Kookosega rikastatud juukseõli volüümi saavutamiseks, Dabur Vatika, 200 ml

Kookosega rikastatud juukseõli volüümi saavutamiseks, Dabur Vatika, 200 ml

Bränd: Dabur

"Vatika Coconut Volume & Thickness" - taastab juuksed, muudab need paksemaks ja kõrvaldab tõhusalt kõõma. See tugevdab juuksejuuri, stimuleerib uute juuste kasvu ja aitab siluda lõhenenud otsi.

Ainulaadne Vatika kookosõli koostis tagab hea imendumise. Teadlased on leidnud, et kookosõli vähendab proteiini kadu šampoonimise ajal. Õli toimib kõige paremini, kui seda kasutatakse enne ja pärast pesemist ning kammimise ajal.

Kookosõli mõju on seletatav sellega, et see on kõigist testitud õlidest kõige ühtlasemalt juustes jaotunud, takistades vee ja šampooni tungimist juustele. Juuste peal olev õlikiht kaitseb juukseid rätikukuivatamise ajal paisumise ja kahjustuste eest.

902 €
Saadavus: 6 Kogus
Tootekood: HL302

"Vatika Coconut Volume & Thickness Oil" - taastab juuksed, muudab need paksemaks ja kõrvaldab tõhusalt kõõma. See tugevdab juuksejuuri, stimuleerib uute juuste kasvu ja aitab siluda lõhenenud otsi. Õli aitab taastada juukseid pärast keemiliste värvide või stiilitoodetega värvimist ning sellel on hooldavad omadused - see pehmendab ja silub juukseid, jätmata neile rasvast läiget ega raskendamata neid. Ainulaadne Vatika kookosõli koostis tagab hea imendumise.

Kookosõli muudab juuksed tugevaks ja paksuks. Teadlased on leidnud, et kookosõli vähendab proteiini kadu šampoonimise ajal. Kookosõli mõju on seletatav sellega, et kookosõli jaotub juustes kõige ühtlasemalt, takistades vee ja šampooni tungimist juustele. Juuste peal olev õlikiht kaitseb juuksekiude paisumise ja ka rätikukuivatamise põhjustatud kahjustuste eest. Õli toimib kõige paremini, kui seda kasutatakse enne ja pärast pesemist ja kammimist.

Oliiviõli toidab ja niisutab, taastab juuste struktuuri, tugevdab juukseid ning annab neile tihedust ja volüümi.

Henna ekstrakt tugevdab juuksefolliikuleid ja takistab juuste väljalangemist.

Ritsinusõli stimuleerib peanaha vereringet, kiirendab uute juuste kasvu ja takistab juuste väljalangemist.

Sidruniõli toidab peanahka ja takistab kõõma tekkimist.

Kasutamine. Jäta pikaks ajaks, vähemalt 30 minutiks, kõige tõhusam on üleöö (eriti kuivade juuste puhul). Seejärel loputage sooja vee ja šampooniga. Soovitatav on kasutada õli 1-3 korda nädalas. Rasvaste juuste puhul soovitatakse õli kanda ainult kuivadele ja lõhenenud otstele.

Koostisosad (INCI): Canola Oil, Isopropyl Myristate, Prunus amygdalus dulcis Oil, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Elaeis guineensis Oil, Olea europaea fruit Oil, Ricinus communis seed Oil, Parfum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Rosmarinus officinalis leaf Oil, Citrus limon peel Oil, Glycine soja Oil, BHT, Phyllanthus emblica fruit extract, Carthamus tinctorius seed Oil, Lawsonia inermis leaf extract, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Benzyl Salicylate, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud