Tootevalik
Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
Bränd: Khadi
Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
  • Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
  • Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
  • Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
  • Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
  • Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml
  • Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml

Juuksepalsam pärast juuste värvimist Color Finish, Khadi, 200ml

Bränd: Khadi

Armastusavaldus värskelt värvitud juustele: koheselt lahtiharutatud, läikivad ja kohevad ning hõlpsasti stiliseeritavad.

Iooniline sooltehnoloogia peseb ära liigse puudri ja tanniinid, püüab värvipigmendid ja annab juustele sooja, sensuaalse Khadi lõhna.

Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Võib kasutada kohe pärast värvimist taimse juuksevärviga.

1608 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: KH-CON-4-XX

Viimistlus pärast värvimist: khadi Color Finish Conditioneriga saate professionaalse viimistluse kohe pärast värvimist, et saavutada parim juusteelamus. Värskelt värvitud juuksed säravad maniküüri läikega ning on kohe kergesti kammitav ja kaunilt stiliseeritav. "Khadi Color Finish Conditioner moodustab kaitsva barjääri, mis takistab juuksevärvi tuhmumist, nii et teie uus juuksevärv särab kaua. Samal ajal ümbritseb juukseid kasutamise ajal soe, sensuaalne aroom.

Taimsete juuksevärvidega värvimisel on tavaline, et juuksed pestakse šampooniga 24-48 tunni pärast, et värvipigmendid saaksid juukse küünenahaga siduda. Khadi Color Finish Conditioneriga ei ole see ooteaeg enam vajalik ja juuksed on kohe pärast värvimist täiuslikus vormis. Khadi ColorFinish Conditioner'i uuenduslik soolaioonidega koostis toimib nagu magnet ja eemaldab juustest õrnalt üleliigsed värvimata puudrijäägid.

Konditsioneeri happeline pH (5,2-5,5) sulgeb juuste küünenaha kihi, tagades seega värvipigmentide täiusliku kinnitumise. Toitev mandliõli muudab juuksed pehmeks ja siidiseks kuni otsteni välja.

"Khadi ühendab veendunult ayurveda traditsiooni ja uuendusliku iluteaduse. Tulemuseks on loodusliku tõhususega tooted, mis seavad looduskosmeetika standardid.

Kõik Khadi palsamid on 100% looduslikud ja vegan, seega on nad vabad silikoonidest, sulfaatidest, parabeenidest ja muudest kahjulikest kemikaalidest.

Ideaalne pärast Khadi taimsete juuksevärvide kasutamist.

ColorFinish Conditioner tagab parima tulemuse tervete ja ilusate juuste jaoks pärast värvimist:

Loputa juuksed pärast taimse juuksevärviga värvimist põhjalikult puhta veega. Ärge kasutage šampooni!

Sõltuvalt juuste pikkusest kanna värvitud lõikudele, sh pikkadele ja otstele, sarapuupähkli suurune kogus ColorFinish palsamit.

Masseerige palsam õrnalt sisse ja jätke see 3 minutiks mõjuma. Võid ka laiahambulise kammiga läbi pikkuste ajada.

Seejärel loputage juuksed põhjalikult puhta veega, et eemaldada puudrijäägid. Naudi oma juukseid, mis on kergesti kammitavad ja läikivad.

Vihje: kauakestva tooni ja rikkaliku värvi saavutamiseks soovitame kasutada Khadi Color Care juukseõli 24-48 tundi enne esimest šampooni.

Pea meeles: nagu iga inimene, on ka juuksed unikaalsed. Seega testige hoolikalt uusi hooldustooteid, et saada parimad tulemused oma individuaalsele juuksetüübile.

Juuksehooldus Ayurveda's: See, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, omab Ayurveda filosoofias kõrgemat eesmärki. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mis mitte ainult ei puhasta aurat ja füüsilist keha, vaid vabastab selle ka välistest energiatest. Ayurveda Khadi eliksiiriga on teie keha, vaim ja hing iga kord harmooniliselt kooskõlas.


Soovitame kasutada koos: * Khadi Ayurveda Elixir Shining Shikakai Shampoo ja Conditioner on särav duo.
Need ühendavad suurepäraselt sära, niiskuse, paindlikkuse ja rikkalikkuse. * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume lisab juustele veelgi rohkem tugevust ja volüümi.
"Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair" pakub intensiivsemat juuste hooldust ja taastumist * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality puhastab rasvase peanaha väga õrnalt ja annab juustele maagilist elujõudu.
*
Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Lavender Sensitive rahustab peanahka ja toob hingele harmooniat * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance toidab väga õrnalt ja lisab niiskust. See leevendab ärritunud peanahka ja hoiab ära kõõma.

Koostisosad (INCI): Aqua, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum, Inulin*, Glyceryl Caprylate, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Citric Acid, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***, Linalool***, Tocopherol, Theobroma Cacao Seed Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Squalane, Potassium Carbonate.

* Koostisosad sertifitseeritud mahepõllumajanduslikest põllumajandusettevõtetest

** Valmistatud mahepõllumajanduslikest koostisosadest

*** Looduslikud eeterlike õlide koostisosad

99% looduslikust päritolust, lähtudes kogusisaldusest

4,9% kõigist koostisosadest on pärit kontrollitud mahepõllumajanduslikust tootmisest

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda