Tootevalik
Tugevdav juuksepalsam-mask Amla Brahmi Methi, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Tugevdav juuksepalsam-mask Amla Brahmi Methi, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Tugevdav juuksepalsam-mask Amla Brahmi Methi, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Tugevdav juuksepalsam-mask Amla Brahmi Methi, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Kerge, tugevdav palsam, mis ei raskenda isegi lokkis, peeneid või rasvaseid juukseid.

Rikkalikult tugevdavaid ayurveda ekstrakte (amla, brahmi, methi) ning toitvaid taimeõlisid ja -võid (seesami-, oliivi- ja sheaõli), mis toidavad, tugevdavad ja säravad juukseid.

Maskina kasutatuna aitab juustel tugevamaks ja tervemaks muutuda.

1709 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: RSYN-001

AIAB 6 kuud pärast avamist

Kerge, tugevdav palsam, mis ei raskenda isegi lokkis, peeneid või rasvaseid juukseid.

Rikkalikult tugevdavaid ayurveda ekstrakte (amla, brahmi, methi) ning toitvaid taimeõlisid ja -võid (seesami-, oliivi- ja sheaõli) sisaldav juuksepalsam toidab, tugevdab ja särab juukseid.

Maskina kasutades aitab see juustel tugevamaks ja tervemaks muutuda.

Meie palsam sobib kõikidele juuksetüüpidele, isegi rasustele juustele, sest see on rikas antioksüdantide, toitvate ja kaitsvate taimeõlide ja -võide, nagu sheavõi, seesami- ja oliiviõli poolest ning koostis on loodud nii, et juuksed on kergesti lahti harutatavad ja raskusteta.

Ayurveda, taimede ja kosmeetiliste koostisainete sünergiline toime muudab selle palsamiga juuste tugevdamiseks ideaalselt juukseid juurest kuni pikkuseni.

Ayurveda taimede methi (lambalääts), brahmi ja amla ekstraktid, mida Ayurveda on tunnustanud oma paljude kasulike omaduste poolest, annavad tugevust ja parandavad keemilise töötlemise või väliste mõjurite poolt kahjustatud, hapraid ja stressis olevaid juukseid. Nisuproteiin tugevdab juukseid ja varustab neid oluliste toitainetega.

Sidruni, apelsini ja lavendli eeterlikud õlid annavad juustele kergust, sära ja õrna lõhna.

Palsam ja mask

Rasayana Conditioner on loodud toimima 2-in-1: seda saab kasutada mitte ainult palsamina, vaid ka tugevdava maskina, mis jätab toimeained tungida juuksekiudududesse ja pakkuda oma täielikku kasu.

KASUTAMISMEETODID:

Võib segada Ayurveda ravimtaimedega individuaalseks kasutamiseks.

Konditsioneerina: kandke niisketele juustele ja jaotage juuste pikkustele ja otstele. Parima tulemuse saavutamiseks jätke paariks minutiks mõjuma. Loputage hästi maha.

Tugevdava maskina kahjustatud juustele: kandke niisketele või kuivadele juustele ja jätke vähemalt 15 minutiks, seejärel loputage ja jätkake Rasayana Restructuring Shampoo kasutamist.

Intensiivsema taastava toime saavutamiseks on soovitatav kasutada taastavat šampooni ja palsamit koos.

*Hoiatused

Sisaldab amlat. Mitte jätta heledatele juustele kauemaks kui 3-5 minutiks.

Ei sisalda värvaineid. Omapärane värvus, tuhmumine või tumedad laigud loetakse normaalseks nähtuseks, mida põhjustavad Ayurveda kuiv ekstraktid.

Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Bacopa Monnieri Extract, Butyrospermum Parkii Butter*, Emblica Officinalis Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Olea Europaea Fruit Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Citrus Limon Peel Oil*, Sorbitol, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate, Lactic Acid, Tocopherol, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Maltodextrin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud