Tootevalik
Juuksepalsam Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
Bränd: Dabur
Juuksepalsam Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Juuksepalsam Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Juuksepalsam Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Juuksepalsam Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml

Juuksepalsam Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml

Bränd: Dabur

Looduslikud koostisosad ja taimeekstraktid, nagu kaktus, küüslauk ja rukola, takistavad juuste väljalangemist.

Konditsioneer sobib ka hapradele ja nõrkadele juustele.

Sinu juuksed muutuvad tugevaks, pehmeks ja juhitavaks.

600 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: HL1802
Hetkel laost otsas


Looduslikud koostisosad ja taimeekstraktid, nagu kaktus, küüslauk ja rukola, takistavad juuste väljalangemist. Konditsioneer sobib ka hapradele ja nõrkadele juustele. See jätab juuksed tugevaks, pehmeks ja juhitavaks.

"Vatika Wild Cactus Multivitamin+ Conditioner, mis sisaldab elutähtsaid multivitamiine, mis on immutatud luksusliku puhta ekstrakti seguga, aitab ohjeldada juuste väljalangemist ja tugevdada juukseid.

"Vatika Wild Cactus Multivitamin+ Conditioner" on valmistatud looduslikest ekstraktidest

Vitamiinide A, E, F segu: toidab peanahka, aitab hooldada juukseid juurest otsteni ja loob aluse juuste maksimaalsele tervisele.

Aktiivsed koostisosad:

Kaktus - on võimeline säilitama naha loomulikku veetasakaalu ja seda kasutatakse niisutajana. Kaktuse ekstraktil on ka taastavad ja rahustavad omadused, mõjub positiivselt haprastele ja nõrkadele juustele ning parandab peanaha vereringet.

Küüslauk - sisaldab rohkesti fütontsiide, mis tapavad baktereid, ja eeterlikke õlisid, mis soodustavad juuksefolliikulite verevarustust. See parandab juuste kasvu, peatab juuste väljalangemise ja vähendab kõõma. See on rikas C-vitamiini, mineraalide, tanniinide ja flavonoidide poolest.

Rukolaekstrakt toidab optimaalselt juuksefolliikuleid, tugevdab veresooni, parandab peanaha seisundit ja on tõhus vahend juuste väljalangemise vastu.

Masseerigeniisketesse šampooniga pestud juustele, keskendudes peanahale, laske mõjuda 2 minutit ja loputage põhjalikult. Korrake vastavalt vajadusele. Loputa ja loputa uuesti, korda, loputa uuesti, loputa uuesti, loputa uuesti, loputa uuesti. Kui toode satub silma, loputage korralikult sooja veega.

Koostisosad (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Opuntia Ficus-Indica (Cactus) Flower Extract, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Eruca Sativa (Ghergir) Leaf Extract, Polyquaternium-37, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Disodium EDTA, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-3, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Sorbitol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, CI 47005, CI 42090.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud