Tootevalik
Näokreem tundlikule nahale Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
Bränd: Apeiron
Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
  • Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Näokreem tundlikule nahale Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Bränd: Apeiron

Kvaliteetne 24-tunnine hooldus tundlikule näonahale argaaniaõli, jojoba ja avokaado õlidega.

3524 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 10351

Kvaliteetse argaania-, jojoba- ja avokaadoõliga Apeiron Sensitive Care kreem pakub optimaalset ööpäevaringset tundliku ja sügeleva nahahooldust.

Hoolikalt valitud õlid on tuntud oma suure ühilduvuse poolest ning nende omadused soodustavad õrna ja loomulikku naha taastumist.

Cardiospermum halicacabum rahustab ärritunud nahka ja kaitseb seda niiskuse kadumise eest. Aasia tsentellat, tuntud ka kui Gotu Kola ehk tiigriürt (Centella asiatica), kasutatakse Hiina ja India Ayurveda traditsioonilistes traditsioonides, kus seda on aastatuhandeid kõrgelt hinnatud oma põletikuvastase toime tõttu.

Seetõttu sobib Apeiron Sensitive Care kreem ka optimaalseks loomulikuks hoolduseks probleemsele nahale, mis on koormatud näiteks neurodermatiidi ja psoriaasiga. Sel põhjusel lõhna- ja maitseaineid ei kasutata.

Apeironi nahahoolduskreemid on spetsiaalselt loodud ja kohandatud erinevate nahatüüpide erinevatele vajadustele. See on mõnusalt kerge, poore puhastava kreem-geel-tekstuuriga, tasakaalustav ja nooruslik, sobib ka küpse naha hoolduseks, annab nahale palju niisutust ilma seda liigselt õlitamata.

Selle tõhususe saladus peitub spetsiaalselt valitud toimeainetes, nahk saab aktiivse ja täpse hoolduse, õpib taastuma ja avastab loomuliku tasakaalu.

100% vegan ja alkoholivaba.

Kasutamine: kandke hommikul ja õhtul pärast puhastamist õrnalt näole, kaelale ja teistele kahjustatud piirkondadele.

Maht: 50 ml (klaasnõu)

COSMOS sertifikaat: looduslik, sertifitseeritud kosmeetika

Koostisosad (INCI): Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Echium Plantagineum Seed Oil, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Tocopherol, p-Anisic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Sodium Hydroxide.

* sertifitseeritud mahetaludest

Nahatüüp:
Jautriai odai
Päritoluriik:
Vokietija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud