Tootevalik
Looduslik vegan päevakreem Reishi, Orientana, 50ml
Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Natūralus veganiškas dieninis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Natūralus veganiškas dieninis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Looduslik vegan päevakreem Reishi, Orientana, 50ml

Looduslik vegan päevakreem Reishi, Orientana, 50ml

Bränd: Orientana
Vegan Vegan

Armuge uuesti oma ilusasse näoovaali! Reishi Natural Vegan päevakreem annab nahale taas elastsuse, taastab noorusliku sära ja paneb unustama kortsud. Lisage see oma igapäevasesse nahahooldusrutiini ja nautige näonaha seisundi märgatavat paranemist.

See on vegan

Sisaldab 98,5% looduslikke koostisosi

See on suurepärane vananemisvastane päevakreem

Teie nahk muutub säravaks ja nooruslikuks

Näete välja ja tunnete end nooremana

Teie nahk muutub märgatavalt paremini toidetuks ja sügavalt niisutatuks

2813 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 5906395235414

6 kuud pärast avamist

Armuge uuesti oma ilusasse näoovaali! Reishi Natural Vegan päevakreem annab nahale taas elastsuse, taastab noorusliku sära ja paneb unustama kortsud. Lisage see oma igapäevasesse nahahooldusrutiini ja nautige näonaha seisundi märgatavat paranemist.

See parandab naha tihedust ja regenereerib seda sügavalt

Valmistatud 98,5% looduslikest koostisosadest

Toimeaineks on Reishi seene ekstrakt, millel on tugev vananemisvastane ja helendav toime, mis on rikastatud lilla riisiga, mis noorendab ja toidab nahka.

Vegan.

Toote omadused:

Lõhn: Nautige õrna ja meeldivat lõhna, mis võimaldab teil hommikuse näohooldusrituaali ajal lõõgastuda.

Tekstuur: Reishi Natural Vegan näokreemi päevaseks kasutamine muudab selle veelgi meeldivamaks.

Miks? Ideaalne küpse nahaga inimestele ja neile, kes alles hakkavad märkama esimesi vananemise märke. Toimib suurepäraselt halli ja lõtvunud naha puhul.

Kuidas teie nahk end tunneb? Teie nahk tunneb tugevat niisutust ja toitumist, see taastub ja selle seisund paraneb oluliselt.

Milline hakkab teie nahk välja nägema? Teie nägu paraneb silmnähtavalt, kortsud vähenevad, naha sära taastub märgatavalt ja nahavärv muutub meeldivalt siledaks.

Reishi (Ganoderma Lucidum Extract) – tugeva antioksüdantse ja vananemisvastase toimega idamaine seen; muudab teie näo niisutatuks ja pringimaks, muutes kõik värvimuutused heledamaks.

Gotu kola (Centella Asiatica Extract) on tugeva võrdleva ja pinguldava toimega taimeekstrakt, mis soodustab näonaha taastumist.

Kasutamine: lisage igapäevaseks hommikuseks hoolduseks Reishi Natural Vegan näokreem. Kandke puhastatud näole ja kaelale, vältides silmaümbrust. Kui vajad tugevamat toimet – kasuta seda toodet paralleelselt ööseks Reishi Natural Vegan näokreemiga.

Koostisosad (INCI): vesi, glütseriin, skvalaan, kaprüül-/kapriintriglütseriid, glütserüülstearaattsitraat, polüglütserüül-4 kookaat, linum Usitatissimum seemneõli, makadaamia ternifolia seemneõli, gartsiinia indica seemnevõi, aasia ekstrakti stearaat, sahharoosiekstrakti stearaat , ksantaankummi, naatriumritsinoleaat, tetranaatriumglutamaatdiatsetaat, naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, sidrunhape, parfüüm, linalool, geraniool.

------------------------------------------------- --------

Orientana kosmeetikast

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nagu parafiin), mineraalõli, vaseliine, silikoone, SLS-i/SLES-i, kunstlikke värv- ja maitseaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikat ja koostisosi pole kunagi loomade peal testitud. Kosmeetikatooted ei sisalda neist võetud, neid kahjustavaid ega surnukehadest, näiteks loomsetest rasvadest, võetud toorainet. Kasutatakse loomasööta, kuid ilma loomi kahjustamata saadakse vaid mesilasvaha, kitsepiim ja teosekreet.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP EU teavitussüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutab ainult looduslikke toores taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimne või, värsked taimeekstraktid. Nendest toorainetest valmistatud kosmeetika ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastab ORIENTANA kosmeetika naha loomulikud funktsioonid, soodustab selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ole ärritavad ega sensibiliseerivad. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana teeb kõik endast oleneva, et muuta kosmeetikapakendid lihtsaks – biolagunevaks või taaskasutatavaks, muutes need keskkonnasõbralikuks. Samuti teeb see kõik endast oleneva, et vältida topeltpakkimist. Tooted pole mõeldud mitte ainult neile, kes soovivad oma ilu ja tervise eest hoolt kanda, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Tootja riik:
Lenkija
Summa:
30 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus