Tootevalik
Näokreem aknele kalduvale ja probleemsele nahale Sandlipuu ja Kookos, Amrita Organics, 50 ml
Bränd: Amrita Organics
  • Uus
Näokreem aknele kalduvale ja probleemsele nahale Sandlipuu ja Kookos, Amrita Organics, 50 ml
  • Näokreem aknele kalduvale ja probleemsele nahale Sandlipuu ja Kookos, Amrita Organics, 50 ml

Näokreem aknele kalduvale ja probleemsele nahale Sandlipuu ja Kookos, Amrita Organics, 50 ml

Bränd: Amrita Organics

Õrn hooldus tundlikule nahale.

Sobib ideaalselt ka teismelistele, kellel on plekkide ja aknele kalduv nahk.

Sobib tundlikule või ärritunud nahale, samuti kombineeritud nahale tänu oma rahustavale toimele.

1995 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 14061

"Amrita Organics Sandlipuu ja kookospähkli näokreem on valmistatud väärtuslikust orgaanilisest sandlipuuõlist, orgaanilisest kookosõlist ja orgaanilisest sheavõist. See toidab ja niisutab õrnalt, ilma et oleks rasvane.

Tänu rahustavale toimele sobib see tundlikule või ärritunud nahale, samuti kombineeritud nahale. See sobib ideaalselt ka teismelistele, kelle nahk on altis plekkidele ja aknele.

Lisaks meeldivale lõhnale on sandlipuu eriti hinnatud oma antibakteriaalsete, põletikuvastaste ja jahutavate omaduste poolest. Seetõttu on liivapuu ja kookospähkli näokreem väga soovitatav ka akne, punetuse ja nahaärrituste korral.

Koos orgaanilise kookosõliga puhastab liivapuu rasvase naha suured poorid, normaliseerib rasu tootmist ja silub nahka. Õlides ja sheavõis sisalduvad väärtuslikud antioksüdandid taastavad nahka ja tugevdavad selle loomulikku vastupanuvõimet.

Liivapuuõli suudab samuti säilitada niiskust ja seega säilitada naha elastsust ja värskust. See väärtuslik õli oma pehme, puidulise lõhnaga hellitab meeli.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Cocos nucifera Oil (Coconut oil)*, Helianthus annuus Seed Oil (Sunflower oil)*, C14-22 Alcohols, Glycerin***, Hamamelis virginiana Leaf Water*, Rosa damascena Flower Water*, Butyrospermum parkii Butter (Sheabutter)*, Decyl oleate, Santalum album Oil (Sandalwood oil)*, C12-20 Alkyl glucoside, Myristyl alcohol, Parfum, Xanthan gum, Potassium sorbate, Myristyl glucoside, Citric acid, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl salicylate**, Glucose, Citral**, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate.

  • * sertifitseeritud orgaanilised botaanilised ained
  • ** looduslikest eeterlikest õlidest
  • *** valmistatud orgaanilistest koostisosadest
Nahatüüp:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Jautriai odai
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud