Tootevalik
Revitaliseeriv öökreem, Himalaya, 50ml
Revitaliseeriv öökreem, Himalaya, 50ml
  • Revitaliseeriv öökreem, Himalaya, 50ml

Revitaliseeriv öökreem, Himalaya, 50ml

Antioksüdantide ja 100% taimsete toimeainetega rikastatud esmaklassiline öökreem, mis sobib igale nahatüübile.

802 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 8901138834746

6 kuud pärast avamist

Päeva jooksul puutub nahk kokku reostuse, päikesevalguse, mustuse ja meigi kahjuliku mõjuga. Öösel kompenseerib keha taastamismehhanism päevasel ajal nahale tekitatud kahju.

"Himalayan Revitalising Night Cream" on päevakreem, mis aitab organismi loomulikule taastamismehhanismile kaasa, toidab nahka niisutavate ja toitainetega. See sisaldab õunaekstrakte, mis aitavad nahka rahustada ja pehmendada, tomatit, mis on rikkalik looduslike alfahüdroksühapete allikas, mis toidab nahka, valget liiliat, mis pehmendab nahka, ja nisuiduõli, mis on rikkalik looduslik E-vitamiini allikas, mis kaitseb ja niisutab nahka.

Kasutamine: Õhtul enne magamaminekut masseerige õrnalt puhastatud näole ja kaelale. Esmaklassiline näokreem imendub sügavale naha sisse ja elustab seda üleöö, säilitades naha niiskustaseme, kaitstes naha kahjustuste eest ning vähendades peente joonte ja kortsude ilmnemist.

Hoiatused. Vältida kokkupuudet silmade ja kahjustatud nahaga. Mitte kasutada allergilise reaktsiooni korral.

Sisaldab: Nimbaka (Citrus limon, sidrun), Godhuma (Triticum sativum, nisu), Seva (Pyrus malus, metsaõun), Ksirakakoli (Lilium polyphyllum, valge liilia), Raktamaci (Solanum lycopersicum, tomat).

Koostisosad (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Dimethicone, Lilium Candidum Bulb Extract, Sodium Benzoate, Carbomer, Pyrus Malus Fruit Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol Acetate, Sucrose Cocoate, Ethylhexylglycerin, Citrus Grandis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Solanum Lycopersicum Fruit/Leaf/Stem Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Lilial, Hexyl Cinnamal, Alpha Isomethyl lonone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool, Geranoil.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud