Tootevalik
Näokreem kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Näokreem kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Näokreem kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Näokreem kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Rikkalik ja kergesti imenduv vananemisvastane kreem kuivale ja tundlikule nahale. Sisaldab toitvaid ja kaitsvaid taimeõlisid ja -võid (seesam, argaania, oliiv, shea), rahustavaid ekstrakte (rukkilille, kummel) ja vananemisvastaseid ekstrakte (roos, granaatõun, erineva molekulmassiga hüaluroonhape).

Nahk on täiuslikult toidetud, sile ja värske.

* täiustatud koostis

* nüüd testitud tundlikule nahale

* uus õhuvaba pakend ilma jäätmeteta

* uued ayurveda toimeained

* erineva molekulmassiga hüaluroonhape

2011 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: RSYN-006

AIAB 6 kuud pärast avamist

"ProAge näokreem kuivale ja tundlikule nahale on toitev, rikkalik, kergesti imenduv, mitte-rasvane kreem.

See sisaldab taimseid õlisid ja õlisid nagu: seesamiõli toidab ja muudab naha elastseks, argaaniaõli taastavaks ja antioksüdantseks, oliiviõli pehmeks ja elastseks, sheavõi toidab ja kaitseb nahka, toidab ja kaitseb nahka.

Kummeli- ja Damaskuse roosivee ning rukkililleekstrakt mõjuvad rahustavalt ja leevendavalt niiskusepuuduse või tundlikkuse tõttu punetavale nahale.

Roosi, granaatõuna, E-vitamiini, erineva molekulmassiga hüaluroonhappe, oliiviõli, seesami- ja argaaniaõli koostoimel on vananemisvastane toime.

Tulemuseks on täiuslikult toidetud, sile ja värske nahk. Sobib ideaalselt ka tundlikule nahale ja meigipõhjaks.

Tekstuur ja kasutamine

Rikkalik, täidlane, kuid mitte-rasvane tekstuur, mis imendub kergesti. Jätab naha pehmeks ja siidiseks.

Õhuvaba formaat võimaldab täiuslikku doseerimist. Lisaks ei pea toodet käsitsi puudutama, seega vajab koostis vähem säilitusaineid.

Ayurveda järgi on seesam näidustatud kuiva või küpsele nahale, kuna see on ideaalne õli, mis aitab leevendada Vata dosha (kuiv, karge, tuhm, küpses nahas) seotud probleeme. Toitev ja kaitsev, mineraalide, antioksüdantide ja asendamatute rasvhapete poolest rikas seesamiõli taastab ja kaitseb nahka, andes sellele toitu ja elastsust.

Ayurveda soovitab Damaskuse roosi kasutamist nii kuiva või küpsema naha kui ka tundliku naha puhul: tegelikult on roosidel antioksüdantsed, toniseerivad ja elastsed omadused, mis on ideaalsed kuivale ja küpsele nahale, ning nende rahustav mõju on hinnatud tundlikule nahale. Lisaks on roosil adstringentne toime, mis on tõhus laienenud pooride puhul.

Väärikas sandlipuu parandab vananemisvastaste ja toitvate omadustega naha värvi ja sära. Sellel on taastav ja tervendav toime, see säilitab naha elastsuse ning võitleb mustuse ja plekkidega. See toimib ka nahapõletike puhul. Ayurveda omistab talle noorendavaid omadusi, mis teeb sellest ideaalse liitlase küpsele nahale.

KASUTAMISMEETODID:

Kanna väike kogus kreemi hommikul ja õhtul peale puhastusvahendit, toonikut ja seerumit, masseerides kergelt, et kreem paremini imenduks.

Tugevama toime saavutamiseks soovitame kasutada ProAge Rasayana näokreemi kuivale ja tundlikule nahale koos ProAge Rasayana seerumiga.

Sobib ka meigipõhjaks.

Koostisosad (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Water*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Olea Europaea Fruit Oil*, Propanediol, Rosa Damascena Flower Water*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Punica Granatum Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Santalum Album Wood Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Parfum, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Jautriai odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
398 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
  • Uus