Tootevalik
Küdoonia seemnete vananemisvastane näomassaažikreem, Biotique, 50g
Bränd: Biotique
Vegan Vegan
Küdoonia seemnete vananemisvastane näomassaažikreem, Biotique, 50g
  • Küdoonia seemnete vananemisvastane näomassaažikreem, Biotique, 50g
  • Küdoonia seemnete vananemisvastane näomassaažikreem, Biotique, 50g

Küdoonia seemnete vananemisvastane näomassaažikreem, Biotique, 50g

Bränd: Biotique
Vegan Vegan

"Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream" on väga edukas naha vananemise kontrollimisel. See on valmistatud taimsetest ressurssidest ja see kreem tagab, et pärast kasutamist ei teki kõrvalmõjusid.

Sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti normaalse ja kuiva nahaga inimestele.

1306 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 8906009451114

Küdoonia seemned on üks vanimaid kultiveeritud maitsetaimi, mis on rikas vitamiinide ja mineraalide poolest ning millel on niiskust säilitavad ja nahka taastavad omadused. See hooldav ja toitev näomassaažikreem ühendab endas küdoonia seemneõli, E-vitamiini ja spetsiaalseid niisutavaid molekule, et äratada nahale uus värskus, siledus ja nooruslik elastsus. Rahustab eriti tundlikke nahapiirkondi: silmade, nina ja kaela kontuurid. Sisaldab ka külmpressitud päevalille-, maapähkli- ja saflooriõli.

"Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream" on väga edukas naha vananemise kontrollimisel. See on valmistatud taimsetest allikatest ja see kreem tagab, et pärast kasutamist ei teki kõrvalmõjusid. See on ideaalne neile, kellel on normaalne kuni kuiv nahk.

Omadused:

* niisutab ja tugevdab nahka elujõulisemaks, elastsemaks ja nooruslikumaks

* niiskust säilitav ja sügavalt rahustav

* ennetab armide ja kortsude teket

Küdoonia seemned: Küdoonia seemned on üks vanimaid kultiveeritud maitsetaimi, mis on rikas vitamiinide ja mineraalide poolest ning millel on toitvad, niiskust säilitavad ja nahka rahustavad omadused.

Päevalill: päevalilleõli E-vitamiin sisaldab antioksüdante, mis aitavad võidelda enneaegse vananemise ja kortsude vastu, jättes naha nooruslikuks ja värskeks. Päevalilleõli sisaldab ka linoolhapet, mis aitab nahal säilitada niiskust, muutes selle vähem kuivaks.

Safloor: Safloor Kuigi võib tunduda, et akne raviks õli kasutamine ei ole asjakohane, on leitud, et saflooriõli on mittekomedogeenne, st see ei ummista poore. Selle põletikuvastane toime võib olla kasulik ka akne ja aknepõletike ravimisel. Samuti võib see aidata pooride ummistumist kõrvaldada, kui seda kasutada mitu korda nädalas.

Kasutamine: Kandke õrnalt õhtuti puhastatud näole ülespoole suunatud liigutustega.

Koostisosad (INCI): Bihidana (Cydona Oblonga), Rai (Brassica nigra), Sarosn (Brassica Campestris), Surajmukhi (Helianthus annus oil), Lodhra (Symplooos racemosa), Kusumbhi (Carthmus Tinctorius), Cream base Q.S.

Nahatüüp:
Normaliai ir sausai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
50 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline