Tootevalik
Pro Age päevakreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml
Bränd: Sattva Ayurveda
  • Uus
Pro Age päevakreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Pro Age päevakreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml

Pro Age päevakreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml

Bränd: Sattva Ayurveda

Kumkumadi õli on Ayurveda nooruse eliksiir.

Bakuchiol ja sojaoa ekstrakt toetavad naha loomulikku elujõudu ja sära.

Kasutage seda kreemi, et suurendada naha elastsust, vähendada kortse, ühtlustada nahatooni ja toita nahka.

Igale nahatüübile ja vanusele.

1507 €
Saadavus: 8 Kogus
Tootekood: 5903794189157

Kasutage seda kreemi, et parandada naha elastsust, vähendada kortse, ühtlustada nahatooni ja toita nahka. Igale nahatüübile ja vanusele. 99,5% looduslik, 100% vegan

Avasta Pro-age päevakreemi peamised koostisosad:

1. Bakuchiol: Babchi taimest ekstraheeritud bakuchiol on väga tõhus taimne vananemisvastane koostisosa. See soodustab naha elastsust ja tugevust, vähendades peente joonte ja kortsude ilmnemist. Bakuchiol on õrn, kuid tõhus.

2 Soja seemneekstrakt: Rikkalikult toitaineid ja antioksüdante sisaldav soja seemneekstrakt aitab nahka toita ja värskendada. See ühtlustab nahatooni ja annab noorusliku jume.

3. Ayurveda Kumkumadi-õli: seda traditsioonilist segu tugevatest ravimtaimedest ja õlidest, sealhulgas safranist, kurkumast ja sandlipuust, hinnatakse selle taastavate omaduste poolest, mis vähendavad naha ebatäiuslikkust ja soodustavad loomulikku sära.

Millised on Pro-age päevakreemi regulaarse kasutamise eelised?

1. Suurenenud elastsus: Bakuchiol aitab suurendada naha elastsust, parandades nähtavalt naha pinguldatust ja elastsust.

2. Peenike joonte vähenemine: annab enesekindlust ja suurendab loomulikku ilu sõltumata vanusest.

3. Ühtlane nahatoon: sojaekstrakt aitab kaasa ühtlasema ja säravama nahatooni saavutamisele, vähendades vanusega seotud ebatäiuste ilmnemist.

4. Naha toitmine: kreem sisaldab rohkelt olulisi toitaineid ja antioksüdante, mis toidavad ja taastavad nahka, edendades tervist ja elujõudu.

5. Õrn toime: pro-age päevakreemi koostis on loodud nii, et see oleks õrn, kuid tõhus. See toimib hästi kõikidele nahatüüpidele ja olenemata vanusest.

Kasutamine: kandke väike kogus kreemi puhastatud näole. Jäta üleöö peale.

Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Glyceryl Mono Stearate Se, Psoralea Corylifolia (Babchi/Bakuchi) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Glycine Soya Seed Extract, Caffeine, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Parfum.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline