Tootevalik
Pro Age öine näokreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
  • Uus
Pro Age öine näokreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Pro Age öine näokreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml

Pro Age öine näokreem küpsele nahale, Sattva Ayurveda, 50ml

Bränd: Sattva Ayurveda
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Kombineerides magneesiumi, niatsinamiidi ja ayurveda kumkumadiõli, pakub see rahustavat ja taastavat öökreemi.

See mõjub nahale lõõgastavalt, taastab sära, vähendab punetust ja ebatäiuslikkust.

Usaldage rikkalikku ayurveda traditsiooni ja ärgake värske, särav ja imeliselt elujõuline jume.

98,1% looduslik, 100% vegan.

1507 €
Saadavus: 10 Kogus
Tootekood: 5903794189126

Kombineerides magneesiumi, niatsiinamiidi ja ayurveda kumkumadiõli, pakub see rahustavat ja taastavat öökreemi. See mõjub nahale lõõgastavalt, taastab sära, vähendab punetust ja ebatäiuslikkust. Usaldage rikkalikku ayurveda traditsiooni ja ärgake värske, särav ja imeliselt elujõuline jume.

Avastage Pro-age öökreemi peamised koostisosad:

1. Magneesium: Magneesium, mis on tuntud oma suurepäraste nahka rahustavate omaduste poolest, mängib olulist rolli naha rahustamisel ja taaselustamisel. See aitab vähendada punetust, põletikku ja ärritust, mistõttu on see ideaalne koostisosa tundliku või reaktiivse nahaga inimestele. Meie öökreemiga võite tunda, kuidas päevane pinge kaob, sest magneesium lõdvestab nahka ja aitab tal une ajal taastuda.

2. Ayurveda Kumkumadi õli: Ayurveda nooruse eliksiir. See traditsiooniline segu tõhusatest ravimtaimedest ja õlidest, sealhulgas safranist, kurkumast ja sandlipuust, on hinnatud oma regeneratiivsete ja vananemisvastaste omaduste poolest.

3. Niatsiinamiid: tuntud ka kui vitamiin B3, silub nahka, vähendab plekke ja värvimuutusi ning ühtlustab rasueritust.

Millised on kumkumadiõli kreemi korrapärase kasutamise eelised?

Rahustab nahka: Öökreemis sisalduv magneesium aitab nahka rahustada ja pehmendada, mida hindavad tundliku või ärritunud nahaga inimesed. Kreem vähendab punetust ja põletikku, jättes nahale lõõgastunud ja mugava tunde.

Sära: Kumkumadiõli, mis sisaldab rohkelt looduslikke koostisosi, suurendab naha loomulikku sära. Ärge ärgake särava ja värskendatud jume, mis peegeldab teie sisemist ilu.

Vähendab ebatäiuslikkust: kreemis sisalduvad ayurveda ravimtaimed (kurkum, tsentella, lagrits) pehmendavad ebatäiuslikkust, plekke ja ebatäiuslikkust. Need toovad esile ühtlasema nahatooni.

Öine noorendamine: teile ei ole võõras iluuni mõiste. Pro-age öökreem on loodud selleks, et toetada naha uuenemist une ajal.

Aroomiteraapia: kumkumadji õli peen ja rahustav lõhn mõjub lõõgastavalt, andes teile tõeliselt tervikliku hoolduskogemuse.

Kasutamine: kanna väike kogus kreemi puhastatud näole. Jäta üleöö peale.

Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Garcinia Indica Seed Butter, Glyceryl Mono Stearate Se, Centella Asiatica Leaf Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Cocoyl Amino Acids, Sarcosine, Magnesium Aspartate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Glycyrrhiza Glabra Root Powder,  Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Gluconate, Parfum.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
398 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
  • Uus