Tootevalik
Ristkülikukujuline Himaalaja soolaseep-deodorant ja massaažikivi
Ristkülikukujuline Himaalaja soolaseep-deodorant ja massaažikivi
  • Ristkülikukujuline Himaalaja soolaseep-deodorant ja massaažikivi
  • Ristkülikukujuline Himaalaja soolaseep-deodorant ja massaažikivi
  • Ristkülikukujuline Himaalaja soolaseep-deodorant ja massaažikivi

Ristkülikukujuline Himaalaja soolaseep-deodorant ja massaažikivi

Himaalaja soolaseep on looduslik seep, mida saab kasutada higistamisvastase vahendina ning on väga soovitatav ka tundliku nahaga ja kemikaalide suhtes allergilistele inimestele.

398 €
Saadavus: 27 Kogus
Tootekood: PI21129

500 miljonit aastat tagasi ilmus iidsete kuivanud järvede kohale looduslik Himaalaja sool. Selle sügavus on 300–600 meetrit ja on keskkonna eest kaitstud. Tegemist on absoluutselt puhta soolaga: erinevalt tavapärasest soolast ei kasutata selle ekstraheerimiseks kemikaale, see ekstraheeritakse ja töödeldakse käsitsi kivi abil. See on 100% looduslik, töötlemata, rafineerimata ja keemiliselt rafineerimata sool ilma säilitusainete ja lisanditeta.

Himaalaja sool on rikas mineraalide poolest ning sisaldab enam kui 84 mineraali ja mikroelementi nagu kaltsium, magneesium, kaalium, vask ja raud, mis on kasulikud nii kehale kui ka nahale. Himaalaja soolakivid on väga populaarsed tänu nende universaalsele kasutamisele nahahoolduses, deodorandis ja massaažis.

nahahooldus

Himaalaja sool sisaldab nii naatriumkloriidi kui ka kõiki olulisi mineraale ja mikroelemente, mis alandavad vererõhku, annavad elujõudu, desinfitseerivad ja on antibakteriaalsed. Sobib nahaprobleemide nagu ekseem ja akne, samuti higistavate jalgade või jalaseene korral.

Kasutamine: niisuta soolakristallkivi seebitükina ja hõõru sellega üle kogu keha. Loputage veega või jätke sool nahale üleöö kuni järgmise päevani ja seejärel loputage. Mõne aja pärast läheb kivi laiali ja jäänuseid saab jalavanniks kasutada.

Deodorant

Oma antibakteriaalse toime tõttu sobib Himaalaja sool väga hästi desodoreerivaks kiviks. Sool jätab kaitsekihi, mis aitab vältida lõhna tekitavate bakterite teket. Looduslik kemikaalivaba alternatiiv kaubanduslikele deodorantidele.

Kasutamine: Niisutage kivi ja kraapige kaenlaaluste alt nagu iga teise deodorandi puhul.

Massaažikivi

Massaaž soolakristalli massaažikiviga parandab naha, lihaste ja sidekudede vereringet. Sellel on lõõgastav ja detoksifitseeriv toime, see puhastab nahka ja muudab selle pehmeks.

Kasutamine: Soojendage massaažikivi kätel või mikrolaineahjus (700 W juures umbes 30-45 sekundit). Masseerige massaažikivi lamedate otstega suuremaid kehapiirkondi ja ümarate otstega väiksemaid kehapiirkondi.

Massaaži hõlbustamiseks võib kasutada ka massaažiõli (nt jojobaõli või kookosõli). Kuid soolakristallkivide poorsuse tõttu ei saa need enam ilma õlita olla, seega pidage seda meeles.

Tooraine: Himaalaja sool

Suurus cm: ± 9x5,5x2

Kaal grammides: ± 200-250

Kaal / Kogus:
200-300 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline