Tootevalik
Punasest jaspisest kristallist palvekristallist kaelakee, 108 helmest, 8mm
Punasest jaspisest kristallist palvekristallist kaelakee, 108 helmest, 8mm
  • Punasest jaspisest kristallist palvekristallist kaelakee, 108 helmest, 8mm
  • Punasest jaspisest kristallist palvekristallist kaelakee, 108 helmest, 8mm

Punasest jaspisest kristallist palvekristallist kaelakee, 108 helmest, 8mm

Helminööri kasutatakse peamiselt korduvate mantrate loendamiseks. Nii et tegelikult täidab see sama eesmärki nagu roosikiri. Poolvääriskividest, pärlitest, seemnetest või puidust valmistatud pärleid võib kasutada mitmesugustel eesmärkidel, näiteks mis tahes arvu mantrate või muude palve-, kummardus-, kõndimis- ja muude vormide loendamiseks. Nöör on iga mala puhul ühesugune ja see peaks olema valmistatud üheksast niidist, mis esindavad Buddha Vajradharat ja kaheksat Bodhisattvat. Suurem helmeke tagaküljel esindab tarkust, tühjuse realiseerimist, ja silindrikujuline helmeke suurel helmel kujutab tühjust ennast. Koos sümboliseerivad nad võitu kõigi vastaste üle.

1911 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: PI2358

Helminööri kasutatakse peamiselt korduvate mantrate loendamiseks. Nii et tegelikult täidab see sama eesmärki nagu roosikiri. Poolvääriskividest, pärlitest, seemnetest või puidust valmistatud pärleid võib kasutada mitmesugustel eesmärkidel, näiteks mis tahes arvu mantrate või muude palve-, kummardus-, kõndimis- ja muude vormide loendamiseks. Nöör on iga mala puhul sama ja see peaks olema valmistatud üheksast niidist, mis esindavad Buddha Vajradharat ja kaheksat Bodhisattvat. Suurem helmeke tagaküljel kujutab tarkust, tühjuse realiseerimist, ja silindriline helmeke suurel helmel kujutab tühjust ennast. Koos sümboliseerivad nad võitu kõigi vastaste üle.

Helmede kaelakee on peamiselt kasutusel korduvate mantrate lugemiseks. Seega täidab see tegelikult sama eesmärki nagu roosikiri. (Pool)vääriskividest, pärlitest, bodhiseemnetest või puidust valmistatud kaelakeed võivad teenida mitmesuguseid eesmärke, näiteks mis tahes arvu mantrate või muude palvevormide, kummarduste, kõnniteede jne loendamiseks. Kaelakee on iga mala puhul ühesugune ja see peaks olema valmistatud üheksast niidist, mis esindavad Buddha Vajradharat ja kaheksat bodhisattvat. Suurem helmeke otsas esindab tühjust tajuvat tarkust ja silindrikujuline helmeke suurel helmel esindab tühjust ennast. Koos sümboliseerivad nad võitu kõigi ebaõnne üle.

108 helmest koosnevat mala (kaelakee) kasutatakse mantrate lugemisel või laulmisel. 108 on ideaalne arv igaks otstarbeks. Oluline on hoida oma meeled puhtad mantra lugemise või laulmise ajal. "Mantra on salajaste jõudude praktiline kasutamine, mis võib aidata meie edasiminekut. "Mantra" tähendab tähestiku tähtede kogumit. Mõju saab tunda, kui mantrat ikka ja jälle laulda; see viib üha sügavamale ja sügavamale süvenemisele, kui retsiteerimine jätkub. Oluline on retsitatsiooniga tekkiv heli. See heli loob retsiteerijale ainulaadse vaimse jälje. Öeldakse, et mantra on nagu inimene; enne lõpliku mõju saavutamist tuleb läbida erinevaid etappe: "Vaimsete muljete puhastamine". On erinevaid mantraid, millel on omane potentsiaalne jõud; seda saab isiklikult edasi anda ainult Meistri initsiatsiooni kaudu. Need on nn "Siddha mantrad". Mõnedel maladel (helmekaelakeed) on kaks loendavat seadet Vajra ja Bello kujutistega. Budismis on nende kujutiste sümboolne tähendus "meetod ja tarkus, mehelik ja naiselik printsiip". Loomaluu sümboliseerib kõigi olendite ajutist seisundit. Neid loendusseadmeid kasutatakse retriitides 100 000 mantra retsiteerimiseks.

Helme suurus: 0,8 cm

Pikkus: 45,5 cm

Kaal: 93 g

Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud