Tootevalik
Kasvustimuleeriv seerum lenduvatele juustele, Sattva Ayurveda, 30ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Kasvustimuleeriv seerum lenduvatele juustele, Sattva Ayurveda, 30ml
  • Kasvustimuleeriv seerum lenduvatele juustele, Sattva Ayurveda, 30ml

Kasvustimuleeriv seerum lenduvatele juustele, Sattva Ayurveda, 30ml

Bränd: Sattva Ayurveda

Ärata oma juuste loomulikku jõudu! Tutvustame "Sattva Ayurveda HairGrowth Serum", läbimurdeline toode, mis on revolutsiooniline kombinatsioon Ayurveda ja arenenud laboratoorsetest uuringutest, et stimuleerida juuste kasvu ja aidata ületada liigset juuste väljalangemist ja kiilaspäisust.

"Sattva Ayurveda" Juuste kasvu seerum on kombinatsioon traditsioonilisest ayurveda tarkusest ja uusimast tehnoloogiast. Tunnetage erinevust ja toitke oma juukseid sisuliselt.

3020 €
Saadavus: 23 Kogus
Tootekood: 5903794188679

6 kuud pärast avamist

Uuenduslik "Sattva Ayurveda" juuksekasvuseerumi koostis ühendab rosmariinilehtede ekstrakti ja kahe patenteeritud kompleksi, Redensyl® ja Capillia Longa™, mõju. Need on toimeained, mille tõhusus on kliinilistes uuringutes kinnitust leidnud. Tulemused on selgelt nähtavad pärast 30-päevast regulaarset kasutamist.

MIKS VALIDA SATVA AYURVEDA PREMIUM JUUKSEKASVUSEERUM?

Meie seerumis kasutatakse Redensyl® ja Capillia Longa™, mis on juuste kasvufaktorid, mis annavad kõige tõhusamaid tulemusi selles kategoorias. Seerumi koostis on kerge, jäägivaba, veepõhine ja kunstlike lõhnaainete vaba.

TÕHUS KOOSTIS

Peamised koostisosad:

Redensyl® - kosmeetiline kompleks, mis mõjub tüvirakkudele ja juuksefolliikulite rakkudele (HFDPc), et reaktiveerida juuste kasvu. Kliiniliselt on tõestatud, et Redensyl® suurendab oluliselt juuste tihedust kasvufaasis (anagene) ja stimuleerib tugevalt juuste kasvutsüklit. Pärast 3 kuu regulaarset kasutamist on tulemused nähtavad paksemate ja tugevamate juuste, suurema tiheduse ja vähenenud juuste väljalangemise näol. See on ideaalne kosmeetiline alternatiiv juuste siirdamise operatsioonile*.

Capilia Longa™ on looduslik aktiivne kompleks, mis on Curcuma longa (kurkum) risoomist saadud totipotentsete rakkude kontsentreeritud eritis. See suurendab proliferatsiooni kuni 177%, ületades teiste augimofaktorite tõhusust, ja on populaarne vahend kõõma raviks. See kutsub esile juuksesibula epigeneetilist taastamist ja taastab juuksefolliikulit. See sobib ideaalselt haprate, nõrkade ja õhukeste juuste puhul.

VALIDEERITUD KLIINILISTE UURINGUTEGA

84-päevases kliinilises uuringus 3-4. staadiumi kiilaspäisusega inimestel näitas 85% uuritavatest märkimisväärset paranemist, sh:

- anagene faasis olevate juuste arvu suurenemine 9% võrra.

- 17% vähenemine telogeenfaasi juuste arvus

- keskmine juuste tiheduse suurenemine 8%, mis vastab ligikaudu 10 000 uuele juuksekarva tekkimisele kogu peanahal (600 cm2)

- Tulemused võrreldavad ühe juuste siirdamisega (keskmiselt +10 000 uut juuksekarva, kuni +28 200)

* Esteetiline operatsioon võimaldab siirdada keskmiselt 2016 transplantatsiooni, mis annab 6 400-8 800 uut juuksekarva. Seerum näitab paremaid tulemusi kui ühekordne juuste siirdamise operatsioon.

Kasutamine: Kandketilguti abil otse puhtale peanahale. Kasutades pihustuspudelit, masseerige õrnalt peanahka sõrmeotstega. Pärast kasutamist pesta käed. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage hommikul ja õhtul.

Koostisosad (INCI):  Aqua, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerine, Caffeine,  Betaine, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Culture Conditioned Media, Polysorbate 80, Panthenol, Sclerotium Gum, Sodium Benzoate, Glycine, Larix Europaea Wood Extract, Potassium Sorbate, Hyaluronic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Phytic Acid, Zinc Chloride, Sodium Metabisulfite.

EELIS KOSMEETILISE KIRURGIA EES

Juuste kasvu seerum põhineb tõestatud efektiivsusega toimeainetel. See toetab juuste kasvuprotsesse, kuid parimate tulemuste saavutamine sõltub ka individuaalsest elustiilist, sealhulgas tervislikust toitumisest ja korralikust peanaha hooldusest. Soovitame enne kasutamist konsulteerida naha- või trikoloogiaga, eriti kui teil on terviseprobleeme või kahtlusi.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
30 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud