Tootevalik
Ayurveda silmaseerum Cold, Lakshmi, 10ml
Bränd: Lakshmi
Ayurveda silmaseerum Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ayurveda silmaseerum Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ayurveda silmaseerum Cold, Lakshmi, 10ml

Ayurveda silmaseerum Cold, Lakshmi, 10ml

Bränd: Lakshmi

Väärtuslik Lakshmi silmaseerum annab silmade ümbruse tundlikule nahale piisavalt lipiide ja suurendab rakkude elastsust.

See tugevdab rakke, nii et need suudavad taas niiskust salvestada. Kogu silmaümbrus muutub tugevamaks ja silmakortsud vähenevad nähtavalt.

4532 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 10951

Väärtuslik Lakshmi silmaseerum annab silmade ümbruse tundlikule nahale piisavalt lipiide ja suurendab rakkude elastsust. See tugevdab rakke, nii et need suudavad taas niiskust salvestada. Kogu silmaümbrus muutub tugevamaks ja silmakortsud vähenevad nähtavalt. Lõõgastav toime võib siluda varesejalgu ja tumedad ringid silmade all ning paistetused vähenevad. Demeter ja orgaanilised taimeekstraktid, nagu silmapuu, aloe vera, piparmünt ja nisurohi, varustavad rakke rikkalikult toitainetega, mis taastavad ja tugevdavad eluliselt õhukest nahka silmade ümber ja silmi endid. Ka ripsmed saavad kasu, kuna need kasvavad kiiremini.

Silmade väsimuse, punetuse ja põletuse sümptomid, mida on peaaegu võimatu vältida pideva ületöötamise tõttu arvuti ees ja konditsioneeritud ruumides, kaovad sageli täielikult juba pärast paari manustamist.

Lakshmi silmaseerumi õli on kõige parem kasutada öösel silmadele, et säilitada tervislik uni ja säilitada silmade jõudu, kuna silmaseerum vähendab eriti Pitta (Ayurveda doša, mis on tule ja liikumise doša).

Lakshmi külma silmaseerum sisaldab õrnalt tasakaalustatud koguses looduslikku kamprit, mis aitab silmi värskendada ja desinfitseerida. Kampferi looduslik adstringentne omadus mõjub vastu punetusele ja tagab silmade särava sära tänu aktiivsele pisaratootmisele.

Soovitused kasutamiseks:

Ideaalne aeg Lakshmi silmaseerumi kasutamiseks on iga päev enne magamaminekut, 1-2 tilka igale silmale sisemiselt ja väliselt. Ööpäevane kasutamine saavutab optimaalse hooldusefekti. Sügavat toimet toetab ja tugevdab pikaajaline kasutusperiood ja une taastav toime.

Kandke 1-2 tilka iga silma kohta puhtale sõrmele ja pühkige õrnalt ripsmeid seestpoolt välja. Seejärel jaotage põhjalikult üle kogu silmaümbruse ja masseerige õrnalt naha sisse. Nii jääb silmaseerumiõli säästlikul kasutamisel steriilseks. Kuna silmaseerum sisaldab ghee- ja kookosõli, võivad ravimtaimed põhjustada silmaaluse hägusust. Lihtsalt raputage hästi enne iga kasutamist.

Silmaseerumiõli võib ja tuleb kanda ka silmadele, see aitab silmi üleöö regenereerida. Ritsinusõli, mitte kamper, võib põhjustada kerget põletustunnet, kuid see möödub peagi. Silmaseerumit võib kasutada ülejäänud päeva jooksul. Kui see muutub lõpus häguseks, on soovitatav kasutada seda välispidiselt, silmalaugudele ja ripsmetele.

Koostisosad (INCI): Prunus amygdalus dulcis oil*, Ricinus communis oil**, Butyrum*, Cocos nucifera oil**, Aloe barbadensis extract*, Camphor, Euphrasia officinalis extract**, Mentha piperita extract*, Cistus incanus extract.

100% koostisainetest on looduslikud

* põllumajanduslikud koostisosad on sertifitseeritud vastavalt demeter (biodünaamiline põllumajandus) põhimõttele

** >94% põllumajanduslikest koostisosadest on pärit mahepõllumajandusest

Tootja: Lakshmi® Ayurvedische Naturkosmetik, Wolpertshausen, Saksamaa

Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
10 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud