Tootevalik
Fuller jahvatatud puuder näole Multani Mati, Hesh, 100g
Bränd: Hesh
Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g

Fuller jahvatatud puuder näole Multani Mati, Hesh, 100g

Bränd: Hesh

Looduse kingitus näonahka puhastavate omadustega.

Täiesti looduslik toode.

Multani Mati on looduslikult esinev savi, mida kasutatakse nahahoolduseks.

Tänu oma loomulikele puhastavatele omadustele jätab Multani Mati regulaarne kasutamine naha pehmeks ja siledaks.

Multani Mati saab kasutada igat tüüpi nahal.

499 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: 8901701101107

Multani Mati on looduslik savi, mis puhastab naha ebapuhtusest kõige sügavamatest kihtidest. Seda on loodusliku taastava savina kasutatud aastatuhandeid. Multani Mati on looduslikult esinev savi, mida kasutatakse nahahoolduseks. Looduse kingitus näonahka puhastavate omadustega. Täiesti looduslik toode.

Multani Mati regulaarne kasutamine annab tänu oma loomulikele puhastavatele omadustele nahale pehmuse ja sileduse.

Multani Mati saab kasutada igat tüüpi nahal.

Fuller maa, muul viisil tuntud kui sküüt või atapulgiit, mille keemiline valem (Mg, Al) 2Si4O10 (OH) · 4 (H2O) on saadud savist, Ameerika Ühendriikide kaguosas asuvast mullatüübist. Täismuld on tuntud kui Maya Blue-nimelise pigmendi peamine koostisosa. Atapulgiiti kasutatakse laialdaselt meditsiinis.

Sügavpuhastus võib imekombel mõjutada naha sära ja Multani Mati (Fuler Land) kasutab selleks looduslikku mineraalirikast savi. See stimuleerib vereringet ja avab ummistunud poorid. See on olnud tuhandeid aastaid kasutatud ilutoode, mis lahendab ka sügavale sattunud ebapuhtuse probleemi, jättes naha nooremaks ja nooremaks. Lõplik võõrutusravi.

Parandab vereringet, puhastab sügavuti nahka, poore. Sobib eriti hästi rasuse naha hoolduseks, ennetab plekkide teket, vähendab aknet, peatab nende leviku, regulaarne kasutamine loob ennetuse. Tänu tugevale toimele epidermise väliskihile eemaldab fuller’s earth puuder suurepäraselt liigse naharasu ja mustuse.

Nagu iga kosmeetiline savi, ei puhasta ja silub see mitte ainult nahka, vaid varustab ka naharakke hapnikuga, andes sellele elastsuse ja pehmuse. Toniseerib ja noorendab, mistõttu regulaarne kasutamine muudab naha siledaks ja pehmeks.

Kasutamine: Puhastage näo- ja kaelanahk põhjalikult. Sega pulber vee või roosiveega (rasusele nahale) või piimaga (kuivale nahale), et moodustuks paks pasta. Tavaliselt segage nahka piima või veega vahekorras 1:1. Tuleb märkida, et Multani Mati saab edukalt kasutada koos teiste taimsete näopuudritega nagu roosi kroonlehed, sandlipuu või apelsinikoor. Kanna ühtlaselt näo- ja kaelanahale. Lase umbes 20 minutit kuivada. Loputage sooja veega ja loputage nahka külma veega.

Koostis (INCI): 100% looduslik savi Solum Fullonum (Fuleri maa)

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand