Tootevalik
Toniseeriv ja puhastav taimne näomask Skin-Toneup, Hesh, 100g
Toniseeriv ja puhastav taimne näomask Skin-Toneup, Hesh, 100g
  • Toniseeriv ja puhastav taimne näomask Skin-Toneup, Hesh, 100g

Toniseeriv ja puhastav taimne näomask Skin-Toneup, Hesh, 100g

Hesh " Skin Toneup Powder on täiesti looduslik õrnatoimeline puhastusvahend, mis sisaldab Fuller's Earth'i, mis on tuntud ka kui Multani Mitti, sandlipuu pulbrit, roosi kroonlehe pulbrit ja apelsinikoore pulbrit, mis on looduslikult aktiivsed nahapuhastusvahendid.

Regulaarne kasutamine aitab saavutada loomulikult pehme ja sileda jume.

398 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: 8901701119102

Hesh" " ilupuudersari on loodud selleks, et aidata akne, frekkide ja muude nahaplekkide eemaldamisel, tasakaalustades samal ajal naha õli- ja niiskusesisaldust. Nende valemid sisaldavad väikeseid erinevusi koostisosade ja kontsentratsioonide osas, millest igaüks sobib erinevateks ülesanneteks, näiteks puhastamiseks, toniseerimiseks või akne puhastamiseks.

Nahatoonikud on mõeldud naha puhastamiseks, vähendades samal ajal pooride välimust, mille tulemuseks on siledam nahk ja selge jume.Hesh " Skin Toneup Powder erineb pisut enamikust nahatoonikutest, kuna see on pigem pulbrina kui kreemina või seerumina. See on mõeldud kasutamiseks, kui seda segada vee või roosiveega, et moodustada kerge pasta, mida saab sisuliselt kasutada näomaski kujul.

Hesh Kui otsite looduslikku nahatoonikut, siis on " Skin Toneup Powder" teie jaoks ideaalne. See ei täida mitte ainult nahatoonikuga seotud funktsioone, vaid sellel on ka muid kasulikke omadusi. Tänu selle koostises kasutatud erinevatele ravimtaimedele on sellel teatud määral põletikuvastased, antioksüdantsed, antiallergeensed ja stressivastased omadused.

Hesh " Skin Toneup sisaldab peamist looduslikku tervendavat ja hooldavat ainet, Fuller's Earth'i, mida rahva seas tuntakse Multani Mati nime all. Seda kasutatakse, luues paksu pastat koos tavalise vee või roosiveega. Segu sisaldab mineraale ja tervendavaid aineid, mis toimivad konkreetse maa peal. See aitab eemaldada naha pooridest mustuse ja muud ebapuhtused. Regulaarsel kasutamisel muutub nahk värskeks ja kirevaks. Segu sisaldab ka sandlipuuekstrakte, roosi ekstrakte ja apelsinikoort. Need on tõestatud terapeutilised ja jahutavad ained, mis ravivad väiksemaid nahahaigusi. See kaitseb nahka ja aitab koostisosadel jõuda naha sisemiste kihtideni.

Kaitseb nahka ja aitab koostisosadel jõuda naha sisemiste kihtideni.

Regulaarsel kasutamisel helendab mask nahka ja silub kõik ebatäiused. Nahk muutub siledaks ja siidiseks ning terveks.

Koostisosad (INCI): Aloe (Barbodas Aloe), Haridra (Terminalia Chebula), Chandan (Santalum Album), Amla (Phyllanthus Emblica linn), Masurdal Powder (Avum Lens), Wala (Adropogon Muricatus, Manjistha (Rubia Cordifolia), Jasat Bhasma, Shalmalikantak (Bombax Malabaricum, Orange (Citrus Aurantium), Rose, Neem (Azadirachta Indica, Multani Mati (Armenia Bole).

Kasutamine: Segage väike kogus pulbrit leige vee või roosivanniga ühtlaseks pastaks.
Seejärel kandke mask näole, vältides silmapiirkonda. 20 minuti pärast loputage mask maha.

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Allergia nõuanded. Soovitatav on teha nahatest, et vältida individuaalsest tundlikkusest tingitud reaktsioone. Kandke väike kogus pastat kõrva taha. Pärast kuivamist loputage maha. Oodake 24 tundi, kui punetust või sügelust ei esine, on kasutamine ohutu.

Märkus: See toode ei ole mõeldud haiguste diagnoosimiseks, ravimiseks, ravimiseks või ennetamiseks. see toode ei sisalda kunstlikke säilitusaineid ega lõhnaaineid.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
499 €