Tootevalik
Näomask kurkumiga, Holy Lama, 20g
Bränd: Holy Lama
Näomask kurkumiga, Holy Lama, 20g
  • Näomask kurkumiga, Holy Lama, 20g

Näomask kurkumiga, Holy Lama, 20g

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Naturalsi näopakk metskurkumi juurepuudriga puhastab ja toidab teie nägu. Seda protseduuri saate kasutada nii regulaarselt kui ka siis, kui soovite end tõeliselt hellitada.

Kuiva naha puhul sega vee asemel piimaga. Rasusele nahale sega roosiveega.

297 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: PI22237

Holy Lama Naturals näomask metskurkumi juurepuudriga puhastab ja toidab teie nägu. Seda protseduuri saate kasutada nii regulaarselt kui ka siis, kui soovite end tõeliselt hellitada.

Kuiva naha puhul sega vee asemel piimaga. Rasusele nahale sega roosiveega.

Kasutamine: Kanna kiht taimesegu ühtlaselt näole, välja arvatud silmakontuur ja huuled. Jätke see 15 kuni 20 minutiks või kuni pakend on kuiv. Peske oma nägu sooja veega ja kuivatage vatipadjaga. Vaata, kuidas su nägu jälle särab!

Valmistatud Indias, Keralas.

Koostisosad (INCI): Naatriumkookaat , Hydnocarpus whitiana õli, Curcuma aromatica juureõli, Eugenia caryophyllus õli, Pelargonium graveolens õli, Vetiveria zizanoides juureõli, Citrus auranatium Amara puuviljaõli, Citronellol, Geraniol, Linal Isoeugenol,.

-------------------------------------

Looduslik – jätkusuutlik – õiglane kaubandus

Holy Lama tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate keemiliste või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamisel säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib vähem kui 1% jäätmetest ning kõik jäätmed kasutatakse kütusena või veistele, seega on ettevõtte süsiniku jalajälg erakordselt madal!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Kerala ja ülejäänud India kohalikelt põllumeestelt, mis põhinevad seitsme aastakümne pikkusel tugeval suhtel talunikega. Ettevõte toimib ilma krediidi põhimõtteta ehk kõigile põllumeestele ja tooraine tarnijatele makstakse koheselt. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumeestele õiglast hinda.

Naiste seltskond

Holy Lama Naturals Keralas on tunnustatud valitsuse poolt heaks kiidetud naisteettevõte, kus tehases töötab üle 80% naisi. Enamik neist on pärit ebasoodsast keskkonnast (st leseks jäänud või partneri poolt hüljatud).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
20 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud