Tootevalik
Näomask kombineeritud ja rasusele nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Näomask kombineeritud ja rasusele nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Näomask kombineeritud ja rasusele nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Näomask kombineeritud ja rasusele nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Näomask kombineeritud ja rasusele nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Pehme tekstuuriga kreemjas vananemisvastane näomask, mida on meeldiv peale kanda. Sisaldab puhastavaid, rasu imavaid, antioksüdantseid ja vananemisvastaseid koostisosi.

Puhastab kombineeritud rasvase naha ilma seda kuivatamata. Ayurveda toimeainetega kurkum, triphala, neem ja sandlipuu toonuse ja värskendava naha saavutamiseks.

1709 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: RSYN-016

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Holud Line'i ProAge näomask kombineeritud ja rasusele nahale on pehme tekstuuriga ja meeldiva pealekandmisega kreemjas näomask.

See sisaldab puhastavate, rasu imavate, antioksüdantide ja vananemisvastaste toimeainete segu.

ProAge näomask kombineeritud rasusele nahale sobib ideaalselt kombineeritud rasvase naha puhastamiseks ilma seda kuivatamata ning jätab naha värske, niisutatud ja toonuse.

Rohelise savi ja bentoniitsavi (remineraliseeriv), riisitärklise (rahustav) ja tsinkoksiidi (antiseptiline ja rahustav) koostoime puhastab ja imab rasu, ilma et see kuivataks, säästes samas tundlikke piirkondi.

Neem, teepuu, salvei, rosmariin ja burdock avaldavad puhastavat ja rasu reguleerivat toimet. Akne puhul on näidustatud ka aselaiinhape, mis on antibakteriaalne, põletikuvastane ja antioksüdantne aine.

Hüaluroonhape, mis on niisutav ja vananemisvastane aine, aitab hoida nahka niisutatuna ja värskena. Kerge argaania- ja jojobaõli lisavad pehmust, bisabolool ja sandlipuu aitavad leevendada punetust.

Ayurveda toimeained kurkum (põletikuvastane ja puhastav), triphala (antioksüdant ja toniseeriv), neem (puhastav ja antibakteriaalne) ja sandlipuu (põletikuvastane, antibakteriaalne ja antioksüdant) on liitlased toonuse ja värskuse saavutamiseks.

"Holud" liin, kuhu see näomask kuulub, on inspireeritud iidsest tseremooniast. Loe selle lugu meie blogist.

Märkus: kreemi sisu võib transportimisel küljele nihkuda, tekitades "augu". Ärge muretsege, tootest ei ole puudust! See on normaalne, kuna alumiiniumpurk mahutab kuni 70 ml ja kreem on 60 ml, seega ei ulatu sisu purgi servani, mis võib põhjustada kreemi külgsuunalist liikumist transportimise ajal.

Tekstuur ja kasutamine

Kreemjas tekstuur jaotub kergesti näole ja ei kuivata pealekandmise ajal. Pärast loputamist on nahk puhastatud, toonuses, hästi niisutatud ja mitte raskendatud, ilma et see tunduks kuiv või "nahk pingul".

"Holud ProAge" näomask kombineeritud ja rasusele nahale võib lisada konkreetse näohoolduse juurde ja kasutada mitmekordset maskeerimist, st erinevaid maske võib kanda erinevatele näopiirkondadele, nt:

* kombineeritud ja rasvase naha näomask T-tsoonile (otsmik, nina, lõug);

* näomask kuivale tundlikule nahale tundlikul põsepiirkonnas.

Ayurveda päritolu

Kurkumal, mida Ayurveda peab Rasayana (noorendav ravimtaim), on palju naha omadusi: antibakteriaalne, antimikroobne, antioksüdant ja põletikuvastane. See on näidustatud tundliku naha, punetuse, sügeluse ja määrdunud naha puhul.

Puhastavad, mürgistavad, puhastavad ja kaitsvad omadused.

Triphala on iidne polüherbaalne vahend, mis koosneb 3 Rasayana puuviljast: Amalaki, Bibhitaki, Haritaki. Rikkalikult looduslikke antioksüdante sisaldav ravim toimib pikaealisuse edendajana ja on võimeline taastama kolme organismi reguleeriva dosha tasakaalu.

Nahale on tal tugevalt toniseeriv toime.

Neem on taim, millel on tuntud puhastavad, reguleerivad, antibakteriaalsed ja seenevastased omadused.

See sobib väga hästi rasusele ja määrdunud nahale, kuna reguleerib rasu ja võitleb aknet põhjustavate bakterite vastu. Sellel on ka antioksüdantsed, põletikuvastased ja raviomadused.

Roosivesi on sobiv koostisosa kõikidele nahatüüpidele. Rikkalikult antioksüdante sisaldav roosivesi sobib ideaalselt küpsele nahale tänu oma elustavale ja toniseerivale toimele. See aitab leevendada punetust tundlikul ja kuival nahal. Tänu antibakteriaalsetele ja põletikuvastastele omadustele sobib see ka rasvase või ebapuhta naha puhul.

Ayurveda järgi sobib see eriti hästi Pitta došaga seotud probleemide (punetus, ärritunud ja tundlik nahk) leevendamiseks.

Sandlipuu on Ayurveda järgi Rasayana (noorendav) taim.

Sellel on vananemisvastased, rahustavad ja värskendavad omadused. See parandab jume ja naha sära. Rikkalikult antioksüdante sisaldav, on ideaalne liitlane küpsele nahale, kuid sobib kõikidele nahatüüpidele, sest tal on põletikuvastased omadused tundliku naha punetuse korral, antibakteriaalsed, antiseptilised ja adstrigeerivad omadused rasusele ja määrdunud nahale ning pehmendavad omadused kuivale nahale.

Soovitused kasutamiseks:

Kandke toode ühtlaselt puhtale nahale, vältides silmade ja huulte piirkonda (limaskesta). Jätke nahale 15 minutiks. Loputage hästi maha. Järgige tavalist Rasayana näohooldusrutiini.

Väga kuuma ja kuiva ilmaga võite säilitada maski niisutatuse kasutamise ajal, pritsides näole teie valitud ProAge Ayurveda vett Dhatri (rahustav) ja Tulasi (puhastav) vahel.

Holud maski mõju suurendamiseks pihustage enne maski kasutamist nägu ProAge Ayurveda puhastava Tulasi veega.

Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Bentonite, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Solum Fullonum, Glycerin, Polyglycerin-6, Zinc Oxide, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Azelaic Acid, Arctium Lappa Root Extract*, Oryza Sativa Powder*, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Glycine, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Citric Acid, Lactic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Undecyl Alcohol, Phenethyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Probleminei odai
Riebiai, spuoguotai odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
60 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda