Tootevalik
Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml
Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml
  • Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml
  • Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml
  • Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml
  • Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml
  • Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml

Värskendav toniseeriv näolotion Tere Daktyl, Orientana, 100ml

Bränd: Orientana
Vegan Vegan

Meeldiv, kerge kui piim, emulsioonikujuline näokreem. Toonib ja niisutab nahka täiuslikult, taastades selle loomuliku pH väärtuse.

Antioksüdantne, rahustav ja värskendav. Stimuleerib naha uuenemist, jättes selle tugevaks ja elastseks, kuid samas pehmeks ja siidiseks.

Looduslikud taimse päritoluga koostisained ümbritsevad nahka, andes sellele mugavustunde.

2011 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 5904533310320

Meeldiv, kerge kui piim, emulsioonikujuline näokreem. Toonib ja niisutab nahka täiuslikult, taastades selle loomuliku pH väärtuse ning mõjub antioksüdantselt, rahustavalt ja värskendavalt. Stimuleerib naha uuenemist, jättes selle tugevaks ja elastseks, kuid samas pehmeks ja siidiseks. Looduslikud taimse päritoluga koostisained ümbritsevad nahka, andes sellele mugavustunde.

* Vegan kosmeetika

* 98,4% looduslikku päritolu koostisosi

* Sobib igale vanusele ja nahatüübile

* Annab mulje kohesest, kauakestvast niisutusest ja naha paremast seisundist

Toimeained: datliekstrakt, lilla riisi ekstrakt, Jaapani kirsiõie ekstrakt, valge tee hüdrolaat, glükonolaktoon, hüaluroonhape ja allantoiin

Toote omadused:

Nahk on uuenenud, värske, elastseks ja särav.

Lõhn: puuviljane ja lilleline.

Tekstuur: Kerge nagu piim, emulsiooniline tekstuur.

Taatlivilja ekstrakt toidab, niisutab ja rahustab nahka. Sellel on ka pikaajaline vananemisvastane toime.

Lilla riisi ekstraktil on antioksüdantne toime, toidab nahka ja aitab taastada selle loomulikku sära. See jätab nahale pehme puudrisatiini tekstuuri.

Jaapani kirsiõie ekstraktil on antioksüdantsed omadused, see leevendab ärritust, soodustab naha taastumist ja vähendab naha punetust.

White Tea Hydrolatte ühtlustab naha tooni ja lisab sära. See kaitseb enneaegse vananemise eest, võitleb vabade radikaalide vastu, stimuleerib naha mikrotsirkulatsiooni ja tugevdab naha loomulikke kaitsemehhanisme. Sellel on ka rahustav ja kaitsev toime.

Kasutamine. Hommikul ja/või õhtul lisage paar tilka peopessa, kandke näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale ning masseerige või patsutage õrnalt, vältides silmapiirkonda. Kasutage pärast seerumit või kreemi.

Koostisosad (INCI): Aqua*, Propanediol*, Glycerin*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Isoamyl Laurate*, Gluconolactone*, Allantoin, Hydrolyzed Rice Protein*, Hyaluronic Acid*, Sodium Hyaluronate*, Tocopherol*, Prunus Yedoensis Flower Extract*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Oryza Sativa Extract*, Camellia Sinensis Leaf Water*, Hydrolyzed Glycosaminoglycans*, Oryza Sativa Bran Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetearyl Alcohol*, Lauryl Glucoside*, Polyglyceryl-6 Laurate*, Distarch Phosphate*, Sodium Stearoyl Glutamate*, Cellulose*, Acacia Senegal Gum*, Myristyl Glucoside*, Xanthan Gum*, Cellulose Gum*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid*, Sodium Hydroxide, Parfum.

* loodusliku päritoluga koostisained

-----------------------------------------------------------

Orientana kosmeetika kohta

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nt parafiin), mineraalõli, vaseliini, silikoone, SLS/SLES, kunstlikke värvaineid ja lõhnaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikatooteid ja koostisosi ei ole kunagi testitud loomade peal. Kosmeetika ei sisalda tooraineid, mis on võetud loomadelt nende kahjustamise all või surnud kehadest, nagu näiteks loomarasv. Kasutatakse loomseid tooraineid, kuid ainult selliseid tooraineid nagu mesilasvaha, kitsepiim ja tigude eritised - mis on hangitud ilma loomi kahjustamata.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP ELi teavitamissüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutatakse ainult looduslikke, töötlemata taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimevõided, värsked taimeekstraktid. Nende toorainetega valmistatud kosmeetikatooted ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastavad ORIENTANA kosmeetikatooted naha loomulikke funktsioone, stimuleerivad selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ärrita ega tundlikusta. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana kosmeetikatoodete pakendid on lihtsad - biolagunevad või taaskasutatavad ja seega keskkonnasõbralikud. Samuti tehakse kõik selleks, et vältida topeltpakendamist. Tooted ei ole mõeldud ainult neile, kes soovivad hoolitseda oma ilu ja tervise eest, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Lenkija
Tootja riik:
Lenkija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline