Tootevalik
Vetiver rahustav vesi nahale, Soil and Earth, 100 ml
Vetiver rahustav vesi nahale, Soil and Earth, 100 ml
  • Vetiver rahustav vesi nahale, Soil and Earth, 100 ml

Vetiver rahustav vesi nahale, Soil and Earth, 100 ml

Taime tervendavate omadustega rikastatud, maheda lõhnaga vetiveri vesi on traditsiooniliselt auruga destilleeritud vetiverirohu juurtest.

See on looduslik adstringent, mis aitab säilitada naha pH-tasakaalu, soodustab regeneratsiooniprotsessi ning mõjub rahustavalt akne ja nahaärrituste puhul.

Sobib kõikidele nahatüüpidele.

802 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: HL4451
Hetkel laost otsas


Ainulaadne koostis, mis sisaldab India vetiveritaime (või khus) mitmeaastast juurevett, mida kasutatakse laialdaselt lõhnatööstuses kogu maailmas, eriti meeste lõhnades.

Khus on kirjeldatud kui sügav, magus, puidune, suitsune maa lõhn.

Vetiveri vesi on auruga destilleeritud mitmeaastase vetiverirohu juurtest, mis kasvab Põhja-India Aligarchi piirkonnas.

See on looduslik adstringent, mis aitab säilitada naha pH-tasakaalu, toetab regeneratsiooniprotsessi ning mõjub rahustavalt akne ja nahaärrituste puhul. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Soil & Earth's Vetiver Herbal Water on luksuslik, kerge kosmeetikatoode, mis sobib kõikidele nahatüüpidele, omades niisutavaid, toitvaid ja tervendavaid omadusi, aidates detoksifitseerida ja regenereerida nahka, mõjudes koheselt rahustavalt ja lõõgastavalt.

Looduslik adstringentne, niisutav ja ph-tasakaalu tasakaalustav toime. Vetiver ahendab poore ja lõdvestab meelt. Vetiveri antiseptilised omadused puhastavad nahka, vähendades aeglaselt plekke ja aknet, stimuleerides uute rakkude ja kudede kasvu.

Ei sisalda mineraalõli. Ei sisalda silikooni, parabeene ega ftalaate. Ei sisalda kunstlikke värvaineid ega sünteetilisi lõhnaaineid.

Ei ole testitud loomade peal.

Keskkonnasõbralik toode taaskasutatavas pakendis.

Seda võibkasutada udusena puhastatud näole ja kehale, et levitada enda ümber tagasihoidlikku meeldivat lõhna, või pärast raseerimist, et rahustada ja puhastada ärritunud nahka.

See on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks näole ja kehale, jättes naha niisutatuks ja meeldiva puudutusega, pehme, meheliku kölni lõhnaga.

Koostisosad (INCI): Vetiver, Aqua.

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline