Tootevalik
Neemipuu õli Neem, külmpressitud, 1ltr
Neemipuu õli Neem, külmpressitud, 1ltr
  • Neemipuu õli Neem, külmpressitud, 1ltr
  • Neemipuu õli Neem, külmpressitud, 1l

Neemipuu õli Neem, külmpressitud, 1ltr

Nimbamõli on väga tugev antibakteriaalne komponent ja seda soovitatakse neile, kellel on nahaprobleemid, suurenenud rasunäärmete sekretsioon, laienenud poorid ja mädased vistrikud. Taastavate omadustega nimbaniõli annab nahale elastsuse, sära, sileduse ja vähendab kortse. Võite lisada mõne tilga tervendavatele kreemidele, šampoonile või hambapastale.

3519 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: 10160/2

Taimsed koostisosad ja maitsed on ühed tõhusamad ja tasakaalustatumad, mida me teame. Iseloomulik taim on India nimbame, tuntud ka kui Neem, mille botaaniline nimi on Antelaea Azadirachta. Nimbamed on pakkunud bioloogiliselt väärtuslikke koostisosi, mida oleme igapäevaselt kasutanud sajandeid.

Selle nimba tootmiseks kasutatakse ainult parimat looduslikku toorainet. Välditakse sünteetilisi tooraineid, naftakeemiat (parafiin jne), sünteetilisi säilitusaineid, maitse- või värvaineid ning biotehnoloogiliselt toodetud toorainet (ensüümid jne). Seetõttu sobivad need tooted eriti hästi allergikutele.

Nimbabea õli ekstraheeritakse nimbaipuu seemnetest äärmise ettevaatusega külmpressimise teel temperatuuril mitte üle 40 ° C. Need väärtuslikud bioloogiliselt aktiivsed koostisosad nagu asadirahtiin, nimbiin, salaniin ja protsess säilitavad oma efektiivsuse. Tegemist on kvaliteetse kuivatamata õliga, mis paistab silma oma kõrgete kosmeetiliste omadustega, eelkõige keskkonna mõju tõttu dehüdreeritud ja nõrgenenud nahale.

Puhtal, segamata nimbeamiõlil on oma tõeline lõhn ja seda saab kasutada väga säästlikult.

Kasutamine: kosmeetilistel eesmärkidel kasutamisel sobib puhtaks kasutamiseks, eriti terapeutilistel eesmärkidel. Kui see on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, siis on soovitatav seda kasutada õlide koostisosana või loodusliku lisandina muudes segudes.

Nimbaniõli pressitakse taime viljatuumadest. Nimbamed on eriti populaarne ja hinnatud Indias.

Külmpressitud nimba seemneõlil on tugevad antibakteriaalsed ja seenevastased omadused. Pehmendavad ained, niisutajad. Laialdaselt kasutatav ravimsalvides, kreemides, šampoonides, seepides.

Nime õli puhast kasutatakse ainult erandjuhtudel. Sellel on tugev hallituse lõhn, väga paks. Seda segatakse teiste baasõlidega (magusa mandli, kameelia ja teised kerged õlid) ja võiga (shea, kookospähkliõli). Segude puhul ei soovitata üle 10%. Seda saab lisada ka olemasolevatele šampoonidele, kehakreemidele, losjoonidele, vedelseepidele ja muule. meetmed.

Nimbamõli on väga tugev antibakteriaalne komponent ja seda soovitatakse neile, kellel on nahaprobleemid, suurenenud rasunäärmete sekretsioon, laienenud poorid ja mädased vistrikud. Nimbaniõli ravib ekseeme, nahalööbeid, aknet, niisutab ülikuiva nahka, aga ei õlita seda! Taastavate omadustega nimbaniõli annab nahale elastsuse, sära, sileduse ja vähendab kortse. Võite lisada mõne tilga tervendavatele kreemidele, šampoonile või hambapastale.

Vananevale, kuivale nahale. Neemiõli pehmendab nahka väga hästi, niisutab nahka, taastab elastsuse, vähendab tõhusalt kortse. Annab nahale sära.

Probleemne nahk. Nimeõli on tugev antibakteriaalne, põletikuvastane, seenevastane. Tapab baktereid, pidurdab põletikulisi protsesse. Kõrvaldab akne, reguleerib naha tööd, kaitseb liigse rasustumise eest. See õli sobib suurepäraselt ekseemi, psoriaasi, ülikuiva naha, erineva päritoluga lööbe, kõõma raviks. Rahustab ärritunud nahka, vähendab sügelust. Ravib nakatunud nahka, kõrvaldab akne, akne. Parandab haavade (sh põletuste) paranemist. Nimo õli võib segada eeterlike õlidega: sidrunheina eeterliku õliga - seenhaiguste korral; teepuu eeterliku õliga – bakteriaalsete infektsioonide korral. Sega 1 spl toiduõli 120 ml-ga. põhilised magusad keskkullid, kameeliad vms. kerged õlid.

Tapab jala- ja nahaseene, kandidoosi tekitava pärmseene, pärmseente infektsioonid ja soori. Trichophilia (naha seenhaigus). Kasutatakse abivahendina sügeluse ravis.

Vähendab valu lihastes, liigestes, peas ja kõrvades. Aitab reguleerida kehakaalu.

Hambaravi jaoks. See on äärmiselt tugev viirusevastane, antibakteriaalne ravim. Suurepärane vahend hammaste ja igemete hooldamiseks. Võib kasutada ühe peamise suuhügieeni vahendina. Neemi taime nimetatakse "hambaharjapuuks". Neemiõli võib igemeid üleöö tervendada.

Küünte hooldus. Sööda küüsi. Kasutatakse küünte infektsioonide raviks. See õli aitab võidelda ka seenhaiguste patogeenidega, kuna sellel on ka antibakteriaalsed omadused.

Tüügaste tõrjeks. Määri tüükad puhastusõliga üks kord päevas 2-3 nädala jooksul.

Juuksehooldus. Toidab juukseid, vähendab kuivust, kõrvaldab kõõma, kaitseb enneaegse hallinemise eest. See on hea juuste kasvu stimulaator, kuid tugevdab ka juuksejuuri ja annab neile terve välimuse.

Tapab parasiite, täid . Neemiõli on looduslik "tapja", mis tapab kirpe, puuke ja sääski. See tõrjub kõik need parasiidid, te ei pea kasutama kemikaale sisaldavaid preparaate. Soovitav on segada teepuu, lavendli eeterlike õlidega, kookosõliga - täidest, kirbudest.

Lisage 15 ml. õli 240 ml looduslikus šampoonis. Pese pead enda ja laste jaoks 2-3 korda nädalas. Te mitte ainult ei tapa täid, vaid olete ka kaitstud võimalike täidega nakatumise eest.

Suurepärane insektitsiid . Tõrjub putukaid. Tapab parasiite, täid, tõrjub putukaid, puuke. Sääsetõrjevahendit võib segada sidrunheina, eukalüptiga. Valmistage pihustusvedelik. Pool teelusikatäit kastmisõli 1 liitris vees, paar tilka looduslikku vedelseepi. Valage tilgutipudelisse. Looduslik kaitse sääskede ja muude putukate eest. Valmista kookosvõiga salv. Uuringud kinnitavad, et vähemalt 2% õli sisaldavad määrdeained kaitsevad sääskede eest 12 tundi.

Lemmikloomade karusnaha hooldamiseks . Ei oma kõrvalmõjusid taimedele, lindudele. See sobib suurepäraselt loomade hooldamiseks, kõrvaldab karusnaha ja naha parasiidid, annab karvkatte läike. Tapab parasiite, täid, tõrjub putukaid, puuke.

Segage 30 ml. õli 4 liitris vees, paar tilka looduslikku vedelseepi. Pese looma selle seguga kaks korda nädalas. profülaktiliseks kasutamiseks võib vedelikku valada pihustuspudelisse ja pritsida looma karva igal teisel nädalal.

Tapab aiataimede kahjureid . Valmistage taimedele looduslik pihusti: 4 l. vesi, 30 ml. paar tilka looduslikku vedelseepi. Pritsige taimi iga 2 nädala järel. Tapab ainult aiakahjureid, ei kahjusta mesilasi. Nimbaniõli meelitab ligi närivaid kahjureid, süües taimi koos nende koostisainega, mis on kahjurihormoonile väga lähedane. Järk-järgult kaotavad kahjurid mälu, nad unustavad süüa, hoolitsevad oma munade eest, seega järk-järgult kaovad.

Päritoluriik:
Indija
Summa:
1000 ml
Similar products
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand