Tootevalik
Ayurveda keha- ja näoõli Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurveda keha- ja näoõli Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurveda keha- ja näoõli Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurveda keha- ja näoõli Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml

Ayurveda keha- ja näoõli Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

"Himalaya's Dreams Rose/Balance keha ja näoõli sisaldab toitvate, niisutavate ja rahustavate õlide segu, mida saab kasutada iga päev. See niisutab nahka ja aitab siluda peened jooned ja kortsud. Roosi kroonlehed niisutavad ja hoiavad naha pehme. Mandli-, nisuidu- ja E-vitamiiniõli toidavad nahka. Porgandiõli kaitseb nahka kahjulike UV-kiirte eest.

1810 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: PI44003

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Tänu oma antibakteriaalsetele, antimikroobsetele ja antiseptilistele omadustele aitab geraaniumi eeterlik õli vähendada aknepuhanguid, nahaärritust ja nahainfektsioone. Jamraõli on aromaatne ja koos geraaniumiõliga omab tervendavaid omadusi. See sobib suurepäraselt nahainfektsioonide ja dermatiidi raviks ning annab hea niisutuse. See on tõhus ka kortsude vastu ja vähendab haavade armi.

Saflooriõli võib aidata ennetada akne tekkimist. Samuti aitab see vabastada nahapoore ja eemaldada mustpead. Samuti aitab see võidelda plekkide ja aknearmide vastu.

Riisikliiõli on looduslik antioksüdant, mis muudab naha elastseks ja pehmeks. See on suurepärane E-vitamiini allikas, mis tungib sügavale nahakihtidesse. Imeliselt lõhnastatud "Himalaya's Dreams Ayurveda roosiõli kehale ja näole" sisaldab toitvate, niisutavate ja rahustavate õlide segu, mida saab kasutada iga päev. See niisutab nahka ja aitab siluda peened jooned ja kortsud.

Roosi kroonlehed niisutavad ja hoiavad naha pehme. Mandli-, nisuiduõli ja E-vitamiiniõli toidavad nahka. Porgandiõli kaitseb nahka kahjulike UV-kiirte eest. Rikastatud linaõliga, mis pehmendab nahka ja kaitseb kortsude eest.

Efektid

Rahustav, tasakaalustav, niisutav, kortse silutav

Mõju nahale:

* Põletikuvastane ja tasakaalustav nahaärrituste ja põletike puhul

* Vähendab kortse ja arme

* Avab poorid pehmeks, siledaks ja elastseks nahaks

* Niisutav, toitev, särava ja värske jume saavutamiseks

* Tasakaalustav - taastab kahjustatud nahka

Soovitatav:

Sobib kasutamiseks stressis ja pinges nahale, akne, dermatiidi ja nahaärrituste korral.

Vaimne mõju: tasakaalustamine

Toote omadused:

* COSMOS sertifitseeritud looduslik keha ja näoõli

* Mitte-loomadel testitud

* Ei sisalda kunstlikke lisandeid, parabeene, sulfaate ega silikoone

* Fairtrade

Koostisosad (INCI): Oryza Sativa Bran Oil, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Oil, Rubia Cordifolia Root Extract, Santalum Album Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Tocopherol, Geraniol** , Linum Usitatissimum Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citronellol**, Cymbopogon Jwarancusa Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Linalool**, Citral**, Crocus Sativus Oil, Limonene**, Farnesol**

* kontrollitud mahepõllumajanduslikust tootmisest

** Osa looduslikest eeterlikest õlidest

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - looduse parimad küljed kehale ja hingele

Himalaya's Dreams pakub kvaliteetseid looduslikke tooteid, mis sobivad ideaalselt nii kosmeetiliseks kui ka terapeutiliseks kasutamiseks. Saksamaal Baieri metsas, Passau Kolme jõe linna lähedal asuv ettevõte keskendub sertifitseeritud ayurveda looduskosmeetikale. Himalaya's Dreams kehaõlid, šampoonid, suuõlid ja juukseõlid on valmistatud vastavalt parimatele traditsioonilistele ayurveda terviseõpetustele kosmeetika ja teraapia valdkonnas.

Riikide, nende inimeste ja kultuuride lähendamine onHimalaya's Dreams'ile südamelähedane. Parimad töötingimused, õiglane kaubandus ning sõbralik partnerlus Saksamaa ja India vahel on nende prioriteet. Läbipaistev, õiglane ja keskkonnasõbralik: HIMALAYA'S DREAMS looduskosmeetikat kontrollitakse alates tooraine tootmisest kuni lõpptooteni. Regulaarsed külastused India ja Saksamaa tootmiskohtadesse tagavad väga kõrge COSMOS STANDARDi täitmise. Unistused muutuvad tõeks...

Nahatüüp:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud