Tootevalik
Ayurveda keha ja näoõli Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurveda keha ja näoõli Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurveda keha ja näoõli Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurveda keha ja näoõli Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Ayurveda keha ja näoõli Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

"Himalaya's Dreams Centella / Clarity" keha ja näoõli stimuleerib kollageeni moodustumist, mistõttu sobib see eriti hästi küpsele nahale, kuna soodustab uute perifeersete veresoonte moodustumist.

See annab jume särava ja imeliselt värskendava sära.

1810 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: PI44004

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Centella keha- ja näoõli soodustab kollageeni moodustumist, mistõttu sobib see eriti hästi küpsele nahale, kuna stimuleerib perifeersete veresoonte moodustumist. See annab sulle särava jume ja on imeliselt värskendav.

Väga kõrge mandliõli sisaldus mõjub stressirohkele nahale rahustavalt ja tänu oma erilisele molekulaarstruktuurile kannab meie õlide erinevad toimeained sügavale nahka.

Shankapushpi, ayurveda ajutoonik, mõjub närvisüsteemile rahustavalt ja anksiolüütiliselt, tugevdab mälu ja seda kasutatakse sageli neurodegeneratiivsete haiguste puhul.

Paljud teised koostisosad, nagu amla, safran, vetiver ja riisikliiõli, on imeliselt pehmendavad, säravad ja nõtked. Centella lõhn on lihtsalt hämmastav ja võib tekitada sõltuvust.

Mõju:

Kõrge C-vitamiini, E-vitamiini, karotiini, riboflaviini ja raua sisaldus tugevdab nahka. Niisutavad koostisained muudavad naha terveks, säravaks ja elastseks.

Soovitatav:

Tänu oma võimele taastada rakke ja edendada elastsust, on meie Centella õli väga hea raseduse ajal tekkivate venitusarmide või armide, akne või ekseemi raviks.

Mõju psüühikale: valgustab, soodustab selgust ja tugevdab mälu.

Toote omadused:

* COSMOS sertifitseeritud looduslik keha ja näoõli

* Mitte-loomadel testitud

* Ei sisalda kunstlikke lisandeid, parabeene, sulfaate ega silikoone

* Fairtrade

Koostisosad (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bacopa Monnieri Leaf Extract, Sida Cordifolia Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Convolulus Prostratus Extract, Emblica Officesminalis, Hruidesminalis Indicus Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Linalool, Ocimum Tenuiflorum Extract, Rubia Cordifolia Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Citral, Glycine Soja Oil, Geranoil Oil, Crocus Sativy Farnesol.

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - looduse parimad küljed kehale ja hingele

Himalaya's Dreams' pakub kvaliteetseid looduslikke tooteid, mis sobivad ideaalselt nii kosmeetiliseks kui ka terapeutiliseks kasutamiseks. Saksamaal Baieri metsas, Passau Kolme jõe linna lähedal asuv ettevõte keskendub sertifitseeritud ayurveda looduskosmeetikale. Himalaya's Dreams' kehaõlid, šampoonid, suuõlid ja juukseõlid on toodetud vastavalt parimatele traditsioonilistele ayurveda terviseõpetustele kosmeetika ja teraapia valdkonnas.

Riikide, nende inimeste ja kultuuride lähendamine onHimalaya's Dreams'ile südamelähedane. Parimad töötingimused, õiglane kaubandus ning sõbralik partnerlus Saksamaa ja India vahel on nende prioriteet. Läbipaistev, õiglane ja keskkonnasõbralik: HIMALAYA'S DREAMS looduskosmeetikat kontrollitakse alates tooraine tootmisest kuni lõpptooteni. Regulaarsed külastused India ja Saksamaa tootmiskohtadesse tagavad väga kõrge COSMOS STANDARDi täitmise. Unistused muutuvad tõeks...

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud