Tootevalik
Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Siluv näoseerum Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste

Kerge emulsiooni kujul olev aktiivseerum silub ja niisutab intensiivselt nägu, kaela ja dekolteed. Rikkalikult taimset päritolu looduslikke koostisosi sisaldav koostis annab nahale ümbritsemise tunde ja parandab jume. Vähendab silmnähtavalt peente joonte ja kortsude ilmet, jättes naha siidiselt siledaks, pinguldatuks ja pehmeks.

Juba pärast esimest pealekandmist jätab see mulje kohesest ja püsivast niisutusest:

* vegankosmeetika

* 98,6% koostisosi on looduslikku päritolu

* sobib igale vanusele ja nahatüübile

* jätab naha pehme, elastseks ja niisutatuks

1709 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5904533310238
Hetkel laost otsas


6 kuud pärast avamist

Kerge emulsiooni kujul olev aktiivne seerum silub ja niisutab intensiivselt nägu, kaela ja dekolteed. Rikkalikult taimset päritolu looduslikke koostisosi sisaldav koostis annab nahale ümbritsemise tunde ja parandab jume. Vähendab silmnähtavalt peente joonte ja kortsude ilmet, jättes naha siidiselt siledaks, pinguldatuks ja pehmeks.

Juba pärast esimest pealekandmist jätab see mulje kohesest ja püsivast niisutusest:

* vegankosmeetika

* 98,6% looduslikku päritolu koostisosi

* sobib igale vanusele ja nahatüübile

* jätab naha pehme, elastseks ja niisutatuks

Kohe pärast kasutamist tunnete, et teie nahk on täiuslikult niisutatud. Regulaarsel kasutamisel märkate kiiresti pehmet, siledat ja siidist pinda. Nahatoon muutub ühtlasemaks ning nahaärritused ja punetus vähenevad silmnähtavalt. Te tunnete naha seisundi nähtavat paranemist, mugavust ning värsket, säravat ja hõõguvat jume.

Toimeained: toitev datliekstrakt, mis on rikastatud noorendava Korea ženšenni ja bakaliiniga, et parandada naha mikroskoopilisust; trehaloos ja hüdromaniil, et intensiivselt niisutada nahka; ning Hispaania salvei seemneõli ja kokumivõi, mis aitavad taastada ja kaitsta nahka kuivamise eest.

Toote omadused:

Lõhn: Meeldiv puuvilja- ja lillelõhn muudab pealekandmise meeldivaks.

Tipunoodid: mustsõstar ja mandariin

Südamenoodid: roos, jasmiin, heliotroop, hüatsint

Põhjanoodid: sandlipuu, vanilje, vetiver

Tekstuur: Kerge piimjas emulsioon, mis imendub koheselt.

Taatlivilja ekstrakt toidab, niisutab ja rahustab nahka. Sellel on ka pikaajaline vananemisvastane toime.

Korea ženšenni ensüümil on noorendav, kortse vähendav ja antioksüdantne toime. Sellel on kaitsvad ja rahustavad omadused ning see annab nahale elujõudu.

Baikaline on ekstraheeritud Baikali kilpnäärmest. See parandab naha elastsust ja tugevust, silub selle mikroskulptuuri. See on elustav ja vananemisvastaste omadustega tänu oma kõrgele flavonoidide sisaldusele.

Trehaloos on disahhariid, mis moodustab naha pinnale erilise kaitsekile. See pärsib transepidermaalset veekaotust ja tugevdab epidermise barjääri funktsiooni. Tänu oma tugevale niisutavale toimele soodustab see siledamat nahapinda ja aitab säilitada naha nõuetekohast elastsust. See helendab ja silub nahka, tagades loomulikult terve ja särava jume.

Hydromanil on kolloidne polüsahhariidmaatriks, mis põhineb taropuu seemnetest saadud ainetel. Järk-järgult vabastades niisutavaid aineid, seob ja hoiab vett nahas koheselt, püsivalt ja loomulikult. Sellel on ka vananemisvastane toime.

Kookosvõi parandab naha elastsust, silub, taastab ja pehmendab epidermist.

Chia seemneõli silub epidermist ja toetab taastumisprotsesse.

Ylang-ylangi lillede hüdroliidud niisutavad, toniseerivad ja värskendavad nahka. Taastab naha loomuliku pH, parandab mikrotsirkulatsiooni ja toetab rasu eemaldamist.

Kaeraseemneõli ekstraktil on antioksüdantsed, rahustavad ja vananemisvastased omadused.

Madala molekulmassiga hüaluroonhape niisutab, taastab ja parandab aja jooksul naha elastsust ning vähendab kortsude ilmnemist.

Kasutamine . Kandke paar tilka hommikul/õhtul puhastatud näole, kaelale ja dekolteele, vältides silmapiirkonda. Masseerige õrnalt sisse. Aktiivseerum sobib ideaalselt kasutamiseks meigi all.

Koostisosad (INCI): Aqua*, Propanediol*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Silybum Marianum Ethyl Ester*, Glycerin*, Salvia Hispanica Seed Oil*, Trehalose*, Cananga Odorata Flower Water*, Glyceryl Stearate Citrate*, Avena Sativa Kernel Extract*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Extract Ferment Filtrate*, Baicalin*, Garcinia Indica Seed Butter*, Rhus Verniciflua Peel Cera*, Hyaluronic Acid*, Sodium Polyglutamate*, Tocopherol*, Cetearyl Olivate*, Sorbitan Olivate*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Acacia Senegal Gum*, Xanthan Gum*, Cellulose*, Cellulose Gum*, Caesalpinia Spinosa Gum*, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum*, Sodium Stearoyl Glutamate*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid*, Parfum.

* loodusliku päritoluga tooraine

-----------------------------------------------------------

Orientana kosmeetika kohta

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nt parafiin), mineraalõli, vaseliini, silikoone, SLS/SLES, kunstlikke värvaineid ja lõhnaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikatooteid ja koostisosi ei ole kunagi testitud loomade peal. Kosmeetika ei sisalda tooraineid, mis on võetud loomadelt nende kahjustamise all või surnud kehadest, nagu näiteks loomarasv. Kasutatakse loomseid tooraineid, kuid ainult selliseid tooraineid nagu mesilasvaha, kitsepiim ja tigude eritised - mis on hangitud ilma loomi kahjustamata.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP ELi teavitamissüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutatakse ainult looduslikke, töötlemata taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimevõided, värsked taimeekstraktid. Nende toorainetega valmistatud kosmeetikatooted ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastavad ORIENTANA kosmeetikatooted naha loomulikke funktsioone, stimuleerivad selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ärrita ega tundlikusta. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana kosmeetikatoodete pakendid on lihtsad - biolagunevad või taaskasutatavad ja seega keskkonnasõbralikud. Samuti tehakse kõik selleks, et vältida topeltpakendamist. Tooted ei ole mõeldud ainult neile, kes soovivad hoolitseda oma ilu ja tervise eest, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Tootja riik:
Lenkija
Summa:
30 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline